Perşembe16.05.2024

Abbas Sayılır

Abbas Sayılır haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Abbas Sayılır

. dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Erol Ersan, Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır, Belediye Başkanı Macit Özcan ın oğlu İlker Özcan,.

Abbas Sayılır Haberleri

Abbas Sayılır Haberleri - Mersin Portal | Mersin Haberleri.

Abbas Sayılır

14 Özdemir, Fen İşleri Eski Daire Başkanı Abbas Sayılır ın da aralarında bulunduğu diğer şüphelilerin sorgusunun ise devam ettiği bildirildi.

4 Yıldır Takip Ediliyormuş

20 dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Erol Ersan, Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır, Belediye Başkanı Macit Özcan ın oğlu İlker Özcan,.

Mersin'de Yolsuzluk Operasyonu

3 Aydın, Abbas Sayılır ın Doğru Yol Partisi nden geçerek Büyükşehir Fen İşleri Müdürü olduktan sonra mal varlığında önemli artış olduğunu,.

Muharrem Aydın Facebook'u Salladı

Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır ve ekibi bu çalışma kapsamında, Erdemli ye bağlı Üçtepe Köyü nü ziyaret etti. Üçtepe Köyü Muhtarı Ahmet Koç ve köy.

Büyükköy Belediyesi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır ın acı günü.

Abbas Sayılır'ın Acı Günü

3 ABBAS SAYILIR: BİR ŞEY ÇIKMAZ. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına düzenlenen bu ani baskınla,. tüm evraklara da el.

Mersin Büyükşehir Belediyesine Mersin Polisi Ani

Bu üç isimle birlikte Bilge Kilis, Abbas Sayılır, Emel Atay ve Tayfun Özdemir in ise Temmuz ayına kadar yıllık izinlerini kullanacağı bildirildi.

Büyük Kıyım

10 Özcan döneminde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığını yapan Abbas Sayılır sağlık kontrolü sırasında gazetecilerin niçin.

İhale Yolsuzluğu Operasyonunda 36 Kişi Sağlık Kontrolünden Geçirildi

mez kay doğançay büyükşehir abbas sayılır. Watch Video about doğançay, büyükşehir, abbas by Metacafe.

Doğançay Büyükşehir Abbas Sayılır

19 Özdemir, Fen İşleri Eski Daire Başkanı Abbas Sayılır ın da aralarında bulunduğu diğer şüphelilerin sorgusunun ise devam ettiği bildirildi.

Mersin'de Operasyon!

3 Sacit Özcan ve Tacit Özcan, Başkan Yardımcısı Erol Ersan, Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır da gözaltına alınanlar arasında yer aldı.

Mersin'de Yolsuzluk Operasyonu 40 Kişi Gözaltına Alındı

. Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır, Belediye Başkanı Macit Özcan ın oğlu İlker Özcan, kardeşleri Sacit Özcan ve Tacit Özcan, dönemin meclis üyelerinden .

Chp'li Macit Özcan İfade Vermeye Gideceğim

10 fesat karıştırdıkları iddiasıyla dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Erol Ertan, Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır, Belediye Başkan.

Mersin Haber Mersin'deki Yolsuzluk Operasyonu

14 Erol Ertan, Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır, Belediye Başkanı Macit Özcan ın oğlu İlker Özcan, kardeşleri Sacit Özcan ve Tacit Özcan,.

Mersin'de Macit Özcan İçin Yakalama Kararı!

. işlemek amacıyla örgüt kurarak ihalelere fesat karıştırdıkları iddiasıyla dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Erol Ertan, Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır,.

Mersin'de Yolsuzluk Operasyonu

10 iddiasıyla dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Erol Ertan, Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır, Belediye Başkanı Macit Özcan ın oğlu İlker.

Mersin'deki Yolsuzluk Operasyonu

15 suç işlemek amacıyla örgüt kurarak ihalelere fesat karıştırdıkları iddiası ile döneminin belediye başkan yardımcısı Erol Ersan, Abbas Sayılır,.

Belediye De Yolsuzluk Operasyonu! Tam 40 Gözaltı!

18 dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Erol Ersan, Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır, Belediye Başkanı Macit Özcan ın oğlu İlker Özcan,.

Adana Haber

Abbas Satı hakkında bilgi, Abbas Satı hesap numaraları, Abbas Satı adresi, Abbas Abbas Sayılır kimdir, Abbas Sayılır web adresi, Abbas Sayılır fotoğrafları ,.

Soyadı S İle Başlayan Kişiler Seyrek

02.08.2011 tarihinde Üyemiz Abbas SAYILIR ın kayınvalidesi vefat etmiĢtir. 01.08.2011 tarihinde Üyemiz Ġlhan ADLIĞ ın kayınbabası vefat.

Üyelerimizden Haberler

Cevat Abbas Gürer, Cumhuriyet in ilk yıllarında, Atatürk ile beraber. ve yöresindeki ayaklanmanın bastırılmasında görevli olarak izinli sayılıp Meclis ten ayrıldı.

Sahih

9 Özcan döneminde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığını yapan Abbas Sayılır sıhhat kontrolü esnasında gazete muhabirlerin.

Cevat Abbas Gürer

Belediyenin kepçesi, işçisi, malzemesi ile Fen İşleri Müdürü Abbas Sayılır ın Evrenli yolunda aldığı tarlasına su çekilmesi için evimin dibine.

İhale Yolsuzluğu Operasyonunda 36 Şahıs Sıhhat Kontrolünden

2 Özdemir, Fen İşleri Eski Daire Başkanı Abbas Sayılır ın da aralarında bulunduğu diğer şüphelilerin sorgusunun ise devam ettiği bildirildi.

Vizontele Gibi…

Babası Abbas, sayılan ve sevilen biri olduğu için halk arasında Şeyh ül-Emin olarak anılıyordu. Sahib b. İbad ın r.a anne ve babası onun eğitimine büyük önem.

Chp'li Belediyeden İhale Operasyonu

10 Özcan döneminde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığını yapan Abbas Sayılır sıhhat kontrolü esnasında gazetecilerin niçin.

Mersin yolsuzluk operasyonu: 15 tutuklama

ASAYİŞ

3337 Gün 23 Saat 20 dk. önce yayınlandı

Mersin Belediyesi yolsuzluk operasyonu

ASAYİŞ

3340 Gün 1 Saat 12 dk. önce yayınlandı

Mersin Belediyesi yolsuzluk operasyonu: 40 gözaltı

ASAYİŞ

3340 Gün 2 Saat 20 dk. önce yayınlandı

1