Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MERSİN
25 Mart 2015 - 04:28:23

Mersin Belediyesi yolsuzluk operasyonu: 40 gözaltı

Mersin'de CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan dönemine yönelik yapılan yolsuzluk operasyonu kapsamında 40 kişi gözaltına alındı.
Mersin Belediyesi yolsuzluk operasyonu: 40 gözaltı 0 Mersin'de CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan dönemine yönelik yapılan yolsuzluk operasyonu kapsamında 40 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, önceki dönem Mersin Büyükşehir Belediyesi ve belediyeye iş yapan müteahhitlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında "suç işlemek amacıyla örgüt kurarak ihalelere fesat karıştırdıkları" iddiasıyla dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Erol Ersan, Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sayılır, Belediye Başkanı Macit Özcan'ın oğlu İlker Özcan, kardeşleri Sacit Özcan ve Tacit Özcan, dönemin meclis üyelerinden Nuri Özdemir, dönemin genel sekreteri Ali Ekber Asker ile çok sayıda bürokrat ve iş adamının aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.
Bu arada, belirttiği adreslerde bulunamayan Macit Özcan hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Soruşturma kapsamında Özcan ile birlikte bazı müteahhitlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 20 kişi daha aranıyor.
Yolsuzluk soruşturmasının Macit Özcan'ın Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı son 5 yıllık dönemi kapsadığı bildirildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Gaziantep Tapu Bölge Müdürlüğü, Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı, tanap projesi ihalesi ne zaman, türkiye cumhuriyeti özelleştirme idaresi başkanlığı, ekrem çelebi kızılırmak, başkale otelleri, ergenekon savcıları, eindhoven to rotterdam, diriliş operasyonu, osmanlı hanedanı ne zaman yurda döndü, makineli tüfek efekti, akyazı gülüm pastanesi, hamur nasıl yoğrulur, palandöken ucuz otel, merve oflaz rizeli mi, kan bağışı yapanlar, izmir ekonomi üniversitesi doktora ücretleri,