Cumartesi27.04.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Ekim 2015 - 07:53:40

WhatsApp hızlı mesaj özelliği devrede

Whatsapp'a iOS 9.1 güncellemesiyle birlikte 'hızlı mesaj' özelliği geldi.
WhatsApp hızlı mesaj özelliği devrede 0 Whatsapp'a iOS 9.1 güncellemesiyle birlikte 'hızlı mesaj' özelliği geldi.
En popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a iOS 9.1 güncellemesiyle birlikte 'hızlı mesaj' özelliği geldi. Bu uygulamayla birlikte artık uygulamayı açmadan kilit ekranında ve bildirim çubuğundan cevap yazabileceksiniz. Yani size gelen herhangi bir mesaja uygulamaya girmek zorunda kalmadan ekran kilitli olmasına karşın anında cevap verebileceksiniz.
WhatsApp'ı hızlı cevap özelliğiyle kullanmak için, uygulamayı güncellemenize gerek yok. Tek yapmanız gereken iOS sürümünüzü 9.1'e yükseltmek.
WhatsApp'ın bir diğer yeniliği ise Apple Watch oldu. Yine iOS 9.1 güncellemesiyle birlikte hızlı mesaj özelliğinde olduğu gibi uygulama güncelleme almadan Apple Watch'a destek vermeye başladı. Artık WhatsApp mesajlarınızı Apple Watch'ta da görebilir ve cevaplayabilirsiniz.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kosova Kurtuluş Ordusu, MIRC, kadın cinayetleri isimleri, tren çeşme, ateş laneti, erzurum lu kedi, şafak pavey olimpiyat, istanbul sanayi odası, ahmet özhan artık bu solan bahçede, adrasan tatil köyü fiyatları, sergen yalçın kardeşi, reaksi polifenol dengan fecl3, hurdacı bayrampaşa, vatan caddesi konya, emine ülker tarhan gözlüğü, ermeni soykırımını reddeden tarihçiler, kazalar hakkında bilgi,