Salı18.06.2024

Cenevre Bildirisi

Cenevre Bildirisi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Cenevre Çocuk Hakları Bildirisi

Cenevre Çocuk Hakları Bildirgesi, uluslararası alanda çocukların korunmasına yönelik yapılan ilk sözleşmedir. Cenevre Bildirgesi nde; çocukların doğal biçimde .

Cenevre'deki Suriye Toplantısının Sonuç Bildirisi Yayımlandı

Kofi Annan, İsviçre nin Cenevre kentinde yapılan Suriye konulu uluslararası toplantının sonuç bildirisinin yayımlanmasından sonra yaptığı.

10 Soruda Cenevre Iı Konferansı

10 soruda Cenevre II Konferansı haberi için hemen tıklayın! konferans sonucunda kabul edilen kabul edilen Cenevre I Bildirisi oluşturuyor.

Cenevre Bildirisi Neyi Amaçlıyor?

Amerika ve Rusya, Cenevre sürecinde ısrarlı. Cenevre bildirisi tam olarak neyi amaçlıyor? Muhalifler bu süreçten umutlu mu? Kanal 7 Dış.

Amerika Ve Rusya Cenevre Bildirisi'nde Mutabıkız

YDH- Amerika Dışişleri Bakan Yardımcısı William Burns ile Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikhail Bogdanov, bir kez daha Cenevre Bildirisi nde mutabık.

Cenevre 2.1 Mehmet Serim

YDH Suriye Temsilcisi Mehmet Serim, Cenevre-2 konferansının geçmişini, Sonuç bildirisi Suriye Eylem Grubu Cenevre Bildirisi adı altında yayınlandı.

Cenevre Bildirisi Haberleri

Cenevre Bildirisi haberleri, son dakika cenevre bildirisi haber ve gelişmeleri burada. Suriye deki İç Savaşta BM nin Rolü.

Suriye Muhalefeti 10 Maddelik Kahire Bildirisi'ni Yayımladı

Suriye muhalefeti 10 maddelik Kahire Bildirisi ni yayımladı Mısır ın başkenti Kahire de toplanan Suriye muhalefeti, Cenevre Bildirisi ve BM.

Abd Rusya Cenevre Bildirisi'ne Uygun Çözüm Aramalı / Sputnik

ABD yönetimi, Suriye krizine çözüm için Moskova da yapılması planlanan görüşmelere ilişkin, Rusya nın angajmanının, Cenevre Bildirisi yle.

Cenevre Bildirisi Haberleri

Cenevre Bildirisi Haberleri - Rota haber - Güncel Haber - Haber - En Son Haber - İnternet Haber - Sıcak haber - Yerel Haberler - Spor Haberleri.

IŞİD sorunu nasıl çözülür?

POLİTİKA

3378 Gün 14 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1