Salı16.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
11 Aralık 2015 - 10:01:03

Şenol Güneş, Sporting Lizbon mağlubiyetini değerlendirdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting Lizbon mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 'Bugün bu maçı kaybederek gruptaki bütün emeklerimize yazık oldu' dedi.
Şenol Güneş, Sporting Lizbon mağlubiyetini değerlendirdi 0 Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting Lizbon mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, 'Bugün bu maçı kaybederek gruptaki bütün emeklerimize yazık oldu' dedi.

Avrupa Ligi H Grubu son maçında Sporting Lizbon'a 3-1 yenilerek Avrupa kupalarına veda eden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş maç sonrası düzenlenen basın toplantısında mağlubiyeti, "Bugüne gelinceye kadar oynadığımız karşılaşmalarla gruptan çıkmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bugün de aslında oyun olarak olumsuz değildik" sözleriyle değerlendirdi.

"GOLÜ YEDİKTEN SONRA PANİKLEDİK"

Yenilen ilk gole kadar rakibi kendi alanlarından uzak tutup çabuk atağa kalkma düşüncelerini sahaya yansıttıklarını belirten Şenol Güneş, "Ama maalesef ilk golü yedikten sonra panikledik ve 10 dakika içinde 3 gol yedik. Hem kalite hem beceri hem de iyi oyun olarak baktığınızda gruptan elendiğimiz için üzgünüz. Bütün oyuncularımız ellerinden gelen gayreti gösterdiler ama üst seviyede oynanan maçlarda hatalarımızın basit olması golleri ortaya çıkardı. İlk golden sonra 10 dakikalık moral ve fiziki düşüş oldu. Onun dışında oyuncularımız iyiydiler ama iyi olmak da yetmiyor, bu tip sonuçları almak gerekiyor. Bugün bu maçı kaybederek gruptaki bütün emeklerimize yazık oldu, bu nedenle sözün bittiği yerdeyiz. Artık lige döneceğiz" dedi.

"RAKİBİ OYUNDAN SOĞUTMAMIZ GEREKİRKEN, MAÇA ORTAK ETTİK"

Maçın kırılma noktasının Beşiktaş'ın yediği ilk gol olarak ifade eden tecrübeli hoca, "Attığımız golden sonra coşkumuz iyiydi. Bunu iyi taşımamız ve daha çok pozisyona girmemiz gerekirken rakibin ani bir atağında yediğimiz gol hem dikkat hem moral olarak bizi biraz dağıttı, etkiledi. Yediğimiz gole kadar maçın kontrolü bizdeydi. Rakibi oyundan soğutmamız gerekirken maça ortak ettik ve onlar da bu coşkuyu iyi kullandı" şeklinde konuştu.

Oyunun başında baskıdan paslaşmalarla çıkmayı başardıklarını ifade eden Şenol Güneş "Hücumda daha fazla atak yapma şansımız vardı, ama dikkatsizdik. Çok fazla ofsayta düştük" sözlerini sarf etti.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Düğün Dağı Üs bölgesi, Yalıkavak Palmarina, bursa devlet hastanesi beyin cerrahi yoğun bakım, fransa ülke raporu, seyfullah hacımüftüoğlu ve ailesi, murat yıldırım büyük yalan, etimesgut döviz bürosu, ferhan şensoy tiyatro, rize gündoğdu, haliç kongre merkezi konserleri, alper potuk galatasarayda, semih yuvakuran röportaj, cem yılmaz payam vay, zeynep akpınar, kırmızı et fiyatları son durum, eskişehirspor kaptanı, türkiye hastanesi tahlil fiyatları,