Cuma19.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
11 Aralık 2015 - 10:02:35

Sporting Lizbon Teknik Direktörü Jesus, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi

Avrupa Ligi H Grubu son maçında Beşiktaş'ı 3-1 yenerek bir üst tura çıkan Sporting Lizbon'da Teknik Direktör Jorge Jesus, sonuna kadar inandıklarını ve hak ettiklerini söyledi.
Sporting Lizbon Teknik Direktörü  Jesus, Beşiktaş galibiyetini değerlendirdi 0 Avrupa Ligi H Grubu son maçında Beşiktaş'ı 3-1 yenerek bir üst tura çıkan Sporting Lizbon'da Teknik Direktör Jorge Jesus, sonuna kadar inandıklarını ve hak ettiklerini söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sporting Lizbon Teknik Direktörü Jorge Jesus, "Zor bir oyun oldu. Çok kaliteli oyunculara karşı oynadık. Beşiktaş Türkiye liginde lider ve çok problem açabilen bir takım. İlk yarıda pozisyonumuzu koruduk ve ikinci yarıda oyun daha kolay oldu" dedi.

Beşiktaş'ın golü sonrası taktik değiştirdiklerini ifade eden Portekizli hoca, "Kazanacağımıza sonuna kadar inandık ve hak ettik. Çok zorlu bir gruptu ve turu geçtiğimiz için mutluyuz" dedi.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Süreyya Ciliv, ümraniye dap yapı, osmaniye özer emlak, valilik şırnak, yunuslar önleyici hizmetler, sabah namazı bolu, adli tıp kurumu personel, felipe melo ailesi, berksan mühendislik, 22 ayar bilezik hesapla, torba kanun teklifi tam metni, sarıyer öğrenci yardımı, bahçeli davutoğlu, bursa kitap fuarı hostes, yerli otomobil maliyeti, arzu çerkezoğlu vatan,