HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - GAZİANTEP
20 Nisan 2015 - 17:30:15
Gaziantep'te elektrik borcu nedeniyle intihar girişimi
Gaziantep'te, elektrik borcu olduğunu iddia eden bir kişi, Bölge Adliye Mahkemesi'nin en üst katına çıkarak intihar etmek istedi.

0
Gaziantep'te, elektrik borcu olduğunu iddia eden bir kişi, Bölge Adliye Mahkemesi'nin en üst katına çıkarak intihar etmek istedi.
Edinilen bilgiye göre, elektrik borcu olduğunu iddia eden 3 çocuk babası Cuma C. (37), Bölge Adliye Mahkemesi inşaatının üst katına çıkarak intihar etmek istedi. İnşaatta çalışan işçilerin fark etmesi üzerine polis ve itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemi alırken, şahsı ikna etmek için psikoloğa haber verildi. Şahıs, polis ve psikoloğun çabaları sonucu ikna edilerek indirildi. Polis tarafından emniyete götürülen şahsın, birikmiş elektrik borcunu ödeyemediği için binanın çatısına çıkarak intihar etmek istediği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Gülcan Kandemir Sağan,
Arap Turizmciler,
dokuz eylül üniversitesi logosu,
komedyen deniz alnıtemiz,
keremcem kimle evlendi,
alkol limon,
kuru üzüm suyunun faydaları,
eskişehir osmangazi üniversitesi ilahiyat fakültesi,
diyadin ziraat odası,
michael jackson pepsi reklamı,
yıldırım belediyesi insan kaynakları,
zeynep casalini cemil demirbakan papatya şarkı sözü,
antalya çiçek siparişi,
gümrük ve ticaret bakanlığı ısparta,
anjelika akbar mehmet akatay,
gürpınar ücretli öğretmenlik,
ingilizce gramer konuları,