Pazartesi05.05.2025
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - MERSİN
20 Nisan 2015 - 17:30:56

Mersin'de gıda zehirlenmesi

Mersin'de bir yemek firmasından yemek alan 3 iş yeri çalışanı ile bir huzurevinde kalan yaşlıların da aralarında bulunduğu yaklaşık 90 kişi, yedikleri yemekten zehirlenerek hastanelere kaldırıldı.
Mersin'de gıda zehirlenmesi 0 Mersin'de bir yemek firmasından yemek alan 3 iş yeri çalışanı ile bir huzurevinde kalan yaşlıların da aralarında bulunduğu yaklaşık 90 kişi, yedikleri yemekten zehirlenerek hastanelere kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Mersin'de faaliyet gösteren bir yemek firmasından yemek alan biri Serbest Bölge'de firma, diğerleri ise merkez Mezitli ve Akdeniz ilçelerinde atölyede çalışan işçiler ile Semiha Tokatlı Huzurevi'nde kalan yaşlıların da aralarında bulunduğu yaklaşık 90 kişi, mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle hastanelere kaldırıldı.
Rahatsızlanan kişilerin 12'sinin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde, 30'unun Devlet Hastanesi'nde, 5'inin Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, diğerlerinin ise Toros Devlet Hastanesi'nde tedbir amaçlı müşahede altında tutuldukları belirtildi. Mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastanelere başvuran kişilerin, öğle yemeğinde nohut, pilav, yoğurt ve tatlı yedikleri öğrenilirken, hastaların, yedikleri yemekten zehirlenmiş olabileceği ileri sürüldü. Yemeklerden alınan numunelerin ise analiz için Tarım İl Müdürlüğü'ne gönderildiği ifade edildi.
Her 3 işletme ile huzurevinin, aynı yemek firmasından yemek aldıkları iddia edildi. Hastanelere kaldırılan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikesi bulunan kimsenin olmadığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Mersin'de gıda zehirlenmesi Mersin'de gıda zehirlenmesi

Yorum Yaz:



Aramalar:

soru kitapçığı, Eşek Adası, klima buzlanma yapıyor, silivri veni vidi, didier drogba instagram dude7811, emine erdoğan çiftliği, florya bankalar caddesi, güneş tutulması kaç yılda bir olur, tarabya anaokulu, ronaldinho eşi, dernekpazarı ziraat bankası, enver kaya zonguldak, yılmaz vural iki eşim var, berlin çikolata müzesi, hürriyet mahallesi yenibosna, edirne özel ekol hastanesi, balyoz davası mahkemesi,