Cumartesi20.04.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - BURSA
03 Aralık 2015 - 11:53:16

Çocuk işte! Koyunun kuzuyu yiyeceğini sanınca hıçkıra hıçkıra ağladı

Koyunun emzirmek için yanına gittiği yavrusunu yiyeceğini zanneden küçük çocuk, kuzuyu kurtarmak için elinden geleni yaptı. Kuzuyu kucaklayıp uzaklaştırmak isteyen minik, bunu başaramayınca hıçkıra hıçkıra ağladı.
Çocuk işte! Koyunun kuzuyu yiyeceğini sanınca hıçkıra hıçkıra ağladı 0 Koyunun emzirmek için yanına gittiği yavrusunu yiyeceğini zanneden küçük çocuk, kuzuyu kurtarmak için elinden geleni yaptı. Kuzuyu kucaklayıp uzaklaştırmak isteyen minik, bunu başaramayınca hıçkıra hıçkıra ağladı.
Yavrusu olan kuzuyu emzirmek için yanına giden koyuna karşı koymaya çalışan çocuk sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Koyunun kuzuyu yiyeceğini zanneden küçük çocuk, ilk önce yerden aldığı taşları koyuna fırlattı. Koyunu uzaklaştırmayı başaramayan çocuk, daha sonra kuzuyu kucaklayıp kaçırmaya çalıştı. Bunu da başaramayan küçük çocuk, kuzuyu iki ayağından tutarak koyundan uzaklaştırmak istedi. Aynı zamanda ağlayan küçük çocuk, elinden gelen her şeyi yaptı, fakat ne denediyse koyunun kuzunun yanına gelmesine mani olamadı. Elinden bir şey gelmeyen küçük çocuk hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.
Sosyal medyada yayınlanan görüntü olumlu olumsuz birçok tepki alırken, bazı yorumlar şu şekilde oldu:
"Bunu görüntüleyen baba çocuğa çok büyük kötülük etmiş", "Bu çocuk büyük bir hayvansever olacak", "Çocuğa koyunun kuzuya bir şey yapmayacağı anlatılmalı", "Bu sevimli çocuğu daha fazla üzmeyip her şey anlatılmalı."
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

seçim irtibat bürosu, Sarıcaali köyü, vesile meltem özbek, hande yener evlilik sandalı dinle, kuru üzüm işletmeleri, çiğ köfteci açmak, mersin deniz mahallesi posta kodu, brucella oksidaz, engin alan boyu, osmaniye ızgara maşa, hakan akkaya evlendi, şalgam lekesi, işçi bayramı ankara, emek mahallesi halı saha, yılmaz vural çipet, gizem hatipoğlu evi nerede, gürsel tekin canlı yayında ağladı,