Pazartesi20.05.2024

doğalgaz indirim

doğalgaz indirim haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Doğalgazda Büyük İndirim İçin Tarih Verdiler

Asıl büyük indirim, 1 Temmuz dan itibaren olacak. Rusya nın taahhüt ettiği yüzde 6 lık indirimle birlikte doğalgaz fiyatı, yılın ikinci yarısında 300.

Doğalgaz İndirimi Geliyor!

Enerji Bakanı Yıldız, Doğal gaz fiyatlarındaki indirim tüketicilere yansıyacaktır dedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara da.

A.a. Doğalgaz İndirimi Yüzde 15 Olabilir

Rusya Enerji Bakanı Aleksander Novak, Ankara da ilan edilen %6 doğalgaz indirim rakamının nihai olmadığını, indirimin daha yüksek oranlara.

Doğalgaz İndirim

Bir ay kadar önce, 12 Şubat ta Doğalgazda büyük indirim geliyor notuyla bu köşede, Rusya-Türkiye arasında müzakere edilen indirim.

Rusya'nın Doğalgaz İndirimi Faturaya Yansıyacak Mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Rusya nın doğalgazdaki indirim teklifinin tüketiciye yansıması konusunda, Erken ama çok erken.

Doğalgaza İndirim Müjdesi

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında, doğalgazda yüzde 6 indirime.

Yıldız Doğal Gaz Fiyatlarındaki İndirim Tüketicilere Yansıyacaktır

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gazprom un yaptığı doğalgaz indirim oranına ilişkin, Anlaşmayı sağlayan biziz, Rusya ile.

Doğalgaz Fiyatlarına İndirim Mi Geliyor?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Petrol fiyatları düşüyor, elektrik fiyatları düşmüyor mu? Tabi ki petrol, doğalgaz ürünlerinden.

Doğalgaz İndiriminde Türk Akımı Rötarı Haberi Dünya'da

BOTAŞ ile Gazprom arasında yüzde 10,25 lik doğalgaz indirim anlaşmasında yaşanan pürüzlerin, Rusların, Türk Akımı olarak nitelendirilen.

'doğalgaz İndirimi Alınmıştır'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, BOTAŞ ile Gazprom arasında yüzde 10, 25 lik doğalgaz indirim anlaşmasına ilişkin, İndirim alınmıştır,.

Doğalgaza zam gelecek mi?

EKONOMİ

3343 Gün 6 Saat 51 dk. önce yayınlandı

1