Cumartesi18.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
26 Haziran 2015 - 11:26:48

Cem Yılmaz'dan vergi rekortmenleri listesine gönderme

2014 yılı vergi rekortmenleri listesinde 58. sırada yer alan ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan açıklama geldi. Açıklamada bir de gönderme vardı.
Cem Yılmaz'dan vergi rekortmenleri listesine gönderme 0 2014 yılı vergi rekortmenleri listesinde 58. sırada yer alan ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan açıklama geldi. Açıklamada bir de gönderme vardı.
Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Benim vergi listesinde 58. olmam, olimpiyatta 100 metrede yan kulvarda duran ama 'koşmayan' Hussain Bolt'u geçmek gibi bir şey herhalde" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Cem Yılmaz'dan vergi rekortmenleri listesine gönderme Cem Yılmaz'dan vergi rekortmenleri listesine gönderme

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bursa Süs Tavukları Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği, Van-Hakkari yolu, sanat nedir sanatçı kimdir, necip uysal özel hayatı, erdal bakır azerbaycan, cem uzan ev baskını, erdemir fabrika, vizontele zeki mürende bizi görecek, beyoğlu violet suite, şarköy arsa, suriye sınırı mayın temizleme ihalesi, ukrayna zirve, adalet bakanlığı zabıt katibi başvuru sonuçları, hasan ferit gedik babasının şiiri, ak parti genel merkezi yönetimi, alman ekonomisinin durumu, taksim eğitim ve araştırma hastanesi karayolları online randevu,