Salı14.05.2024

DEAŞ

DEAŞ haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Haber Deaş Nedir Ne Anlama Geliyor? Erdoğan Niçin Işid'e Deaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris teki resmi ziyaretinden bu yana IŞİD e DEAŞ diye hitap ediyor. Erdoğan IŞİD e neden DEAŞ DAEŞ DAESH.

Deaş

Edinilen bilgiye göre, Okmeydanı Fatma Girik Parkı civarında dolaşan sakallı ve sarıklı Muhammed Burak Sezer adlı kişi, DEAŞ yanlısı olduğu.

Deaş Haberleri

DEAŞ haberleri ve son dakika gelişmeleri için tıklayın! DEAŞ ile ilgili en son ve en güncel haber akışı Sabah ta.

Işid'di.. Durduk Yerde Deaş Oldu

Cumhurbaşkanı Fransa da IŞİD e artık IŞİD demeyeceğini DEAŞ diyeceğini açıkladı.

'deaş' Yanlışının Anlam Ve Önemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen hafta Paris e gitti ve orada IŞİD e Irak Şam İslam Devleti Deaş dedi. 31 Ekim de Fransız muadili Hollande la.

Video

Paris te Fransız Uluslararası İlişkiler Enstitüsü nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD e neden DEAŞ dediğini açıkladı.

Deaş Militanları Türkiye Sınırının Yakınına Telsiz Sistemi Kurdu

3 Şanlıurfa nın Akçakale İlçesi nin karşısındaki Suriye nin Telabyad kentinde DEAŞ militanları, sınıra yakın yüksek bir binaya telsiz sistemi kurdu.

Deaş

danışmanları tayyip erdoğan ı kekliyor galiba. adamın zaten kendine ait bir fikri olması mümkün değil. deaş nedir ya? neyin kısaltması? bu.

Erdoğan Deaş Dedi Işid'in Adı Değiştirildi

Terör örgütü IŞİD in adı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ın kullandığı şekilde DEAŞ olarak değiştirildi. IŞİD in açılımından İslam kelimesi çıkarıldı ve.

Deaş Tel Abyad'daki Siloya Telsiz Sistemi Kurdu

28 dak. önce Terör örgütü DEAŞ, Suriye nin Rakka kentine bağlı Tel Abyad daki siloya telsiz sistemi kurdu.

Erdoğan Işid'e Neden Deaş Dediğini Açıkladı

Paris te Fransız Uluslararası İlişkiler Enstitüsü nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD e neden DEAŞ dediğini açıkladı.

Genelkurmay Işid Kısaltmasını Deaş Olarak Değiştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dan sonra Genelkurmay Başkanlığı ve Dışişleri Bakanlığı da IŞİD yerine DEAŞ kısaltmasını kullandı.

Erdoğan Işid'e Neden Deaş Diyorum

Paris te Fransız Uluslararası İlişkiler Enstitüsü nde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, IŞİD e neden DEAŞ dediğini açıkladı.

Işid Terör Örgütü 'deaş' Oldu

Adeta ihanettir bu. Türkiye hiçbir zaman DEAŞ gibi bir terör örgütüne destek vermemiştir. Asla böyle bir desteğin yanında da olmamıştır. dedi.

Erdoğan 'ışid' Demedi 'deaş' Dedi

Erdoğan IŞİD demedi DEAŞ dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ın Paris e resmi ziyaretinde bir ilk yaşandı. Daha önceki tüm açıklamalarında Irak.

Deaş'ın 10 Bin Dolar Maaş Tuzağı!

5 DEAŞ e katılmak için Suriye geçmek isterken yakalanan 11 i çocuk 16 Endonezyalı nın, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesindeki.

Işid Yerine Deaş Dedi

IŞİD den İslami terör olarak bahsedilmesine tepki gösteren Erdoğan, IŞİD yerine DEAŞ ifadesini kullanmayı tercih etti. KONVANSİYONEL.

'deaş Karşıtı Koalisyonun Parçasıyız'

2 TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AB toplantısında IŞİD vurgusu yaptı: Türkiye, DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu desteklemektedir ve.

Deaş

deaş, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ın basın toplantısında sarf ettiği, ışid in yanlış tanımlamadır. ışid in arapçası deaş değil daeştir. ayrıca daeşin.

Deaş Haberleri

Deaş haberleri, son dakika deaş haber ve gelişmeleri burada. Sırrı Süreyya Önder in İddiası Tartışmaya Neden Oldu.

Deaş'ın Sırlarını Matt'e Aktardım

5 DEAŞ a katılmak isteyen kızları Suriye ye götürdüğü ve Kanada Gizli Servisi için çalıştığı ortaya çıkan al Rashed: DEAŞ ve El Nusra hakkındaki.

Avrupa'dan Deaş'a Cephaneli Yolculuk

5 Türkiye yi DEAŞ üyelerinin Suriye ye geçişine göz yummakla suçlayan Avrupa ülkelerinin bu geçişlere adeta bilerek göz yumduğu ortaya çıktı.

Deaş Elektrik A.ş.

Perfect For All. The modern design of Minamaze Lite makes it the perfect choice for any website. Business, charity, blog, well everything! Read More.

Deaş Kimdir Haberleri Fotoğrafları Köşe Yazıları Videoları Resimleri

DEAŞ kimdir : DEAŞ kimdir haberleri, DEAŞ kimdir videoları, DEAŞ kimdir fotogalerileri, DEAŞ kimdir fotoğrafları, DEAŞ kimdir resimleri, DEAŞ .

Deaş'tan 9 Kişiye Toplu İnfaz

4 ngiliz gazetesi Daily Mail in haberine göre; 9 kişi, elleri ve gözleri bağlandıktan sonra infaz edildi. Videodaki maskeli DEAŞ komutanı infaz.

Deaş

deaş: ortadoğuyu son dönemde heyecana boğan ışid terör örgütünün arapça kısaltması olan daesh in türkçeleştirilmiş hali. beyimiz buyurmuş; bundan.

Usa Sabah

Amerikan Adalet Bakanlığı nın verdiği bilgiye göre Tairod Nathan Webster Pugh adlı Hava Kuvvetleri nden emekli teknisyen DEAŞ a malzeme.

Erdoğan'dan Deaş Açıklaması

Bizim mücadelemiz DEAŞ ile aynı şekilde devam edecektir. Bazıları DAESH i İslam veya islami bir örgüt gibi göstermenin gayreti içerisine.

Deaş Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Gaziantep Oğuzeli nde yapılan yol kontrol ve emniyet devriyesi sırasında DEAŞ mensubu 4 kişinin yakalandığını açıkladı.

Deaş'lılar Topluca Teslim Oldu

5 Kerkük sınırında devam eden savaşta DEAŞ örgütü mensuplarının silahlarını bırakarak peşmergelere teslim olduğu bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak çıkışı: Askerimizi geri çekmeyeceğiz

POLİTİKA

3076 Gün 10 Saat 9 dk. önce yayınlandı

Davutoğlu: DEAŞ'la komşu olmamak için de Erbil'in güçlü olması lazım

POLİTİKA

3077 Gün 23 Saat 25 dk. önce yayınlandı

Mesut Barzani Türkiye'ye gelecek mi?

POLİTİKA

3080 Gün 20 Saat 25 dk. önce yayınlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Anayasa' çağrısı

POLİTİKA

3084 Gün 17 Saat 21 dk. önce yayınlandı

Başbakan Davutoğlu, Rusya'nın IŞİD petrolü iddiası için ne dedi?

POLİTİKA

3084 Gün 21 Saat 59 dk. önce yayınlandı

Türkiye, boğazları Rus gemilerine tamamen kapatabilir

POLİTİKA

3085 Gün 9 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1 2 3 4 5 >