Pazartesi20.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
24 Ekim 2015 - 08:40:48

Aziz Yıldırım başkanlığı ne zaman bırakacak?

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu, Ekim Ayı Toplantısı'nda başkanlığı ne zaman bırakacağını açıkladı!
Aziz Yıldırım başkanlığı ne zaman bırakacak? 0 Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu, Ekim Ayı Toplantısı'nda başkanlığı ne zaman bırakacağını açıkladı!
Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu, Ekim Ayı Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Yıldırım burada yaptığı açıklamada Mayıs ayında yapılacak kongrede görevi bırakacağını açıkladı. Yıldırım, "Mayıs ayında kongre yapacağım. Ve ben de sizlere teşekkür edip veda edeceğim. Bizim de başka hayatlarımız var, onları yaşamamız lazım." dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Engin Yakut, Kadirli-Adana yolu, süleyman soylu kimin damadı, kuru üzüm markaları, seyyar sucuk ekmek arabası, beştepe hangi ilçede, orhangazi ak parti, yıldız yükseltme, gazetecilik açıköğretim, muammer erol cemaat, bachata üniversite, deprem uyarısı, çanakkale türküsü akustik, çeşme pansiyon fiyatları, demokrasi ödevi, ildem ekin, isviçre yeşil pasaporta vize,