Pazartesi20.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - BURSA
24 Ekim 2015 - 20:16:06

Bursa Yıldırım'da gürültü cinayeti

Bursa'da iki grup arasında gürültü yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.
Bursa Yıldırım'da gürültü cinayeti 0 Bursa'da iki grup arasında gürültü yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.
Olay, merkez Yıldırım ilçesi Esenevler Mahallesi Erdoğan Caddesi üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde alkol alan İ.A., K.Ö. ve Erdinç Kılıç (35) bir süre sonra gürültü yapmaya başladı. O sırada yoldan geçen kalabalık bir grup, gürültü yapan gençlerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada Erdinç Kılıç, kalbinden bıçaklanarak yere serildi. Grup olay yerinden kaçarken Erdinç Kılıç, arkadaşlarının yardımıyla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kılıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ataşehir Brandium AVM, kapkaççı, anamur devlet hastanesi personel listesi, akpınar lojistik, el arabası ve tel, türkiye basketbol ligi istatistikler, zürih fotoğrafları, diyarbakır düğün salonları, vizontele deli emin, çorba mikseri, ahmet altan kristal denizaltı özeti, diyarbakır valiliği eleman alımları, korkuteli daire fiyatları, zeynep erdoğan tasarımları, hande yener unutanlar gibi, orman haftası müzikleri, kilimli halkevi,