Cuma10.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
24 Ekim 2015 - 08:40:48

Aziz Yıldırım başkanlığı ne zaman bırakacak?

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu, Ekim Ayı Toplantısı'nda başkanlığı ne zaman bırakacağını açıkladı!
Aziz Yıldırım başkanlığı ne zaman bırakacak? 0 Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu, Ekim Ayı Toplantısı'nda başkanlığı ne zaman bırakacağını açıkladı!
Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu, Ekim Ayı Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Yıldırım burada yaptığı açıklamada Mayıs ayında yapılacak kongrede görevi bırakacağını açıkladı. Yıldırım, "Mayıs ayında kongre yapacağım. Ve ben de sizlere teşekkür edip veda edeceğim. Bizim de başka hayatlarımız var, onları yaşamamız lazım." dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Cemal Kaya, Kızılay Olağanüstü Genel Kurulu, selen soyder kolunu kırdı, el bombası veren teğmen, ceviz helvası, aziz kocaoğlu osman baydemir, hülya avşar jüriden ayrıldı, limon tuzu, mehmet ekici sakatlandı, para kasası tekzen, kürtler cesurdur, doğu karadeniz balıkçılık eskişehir, marlon brando nun boyu, korkuteli asat, mehdi eker kadro, telefon dolandırıcılığı emniyet, osmancık haber arif göbel,