Salı07.05.2024
HABERLER - DÜNYA - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Aralık 2015 - 21:53:56

Amerika'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir sosyal tesise silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.
Amerika'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var 0 ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir sosyal tesise silahlı saldırı düzenlendi. Olayda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi.
Kaliforniya eyaletinde bulunan San Bernardino'da silahlı saldırganlar tarafından etrafa ateş açıldı. Saldırının gerçekleştiği yerin bir sosyal tesis olduğu kaydedildi. Olayda ölenlerin ve yaralananların olduğu öğrenilirken, bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik ekibi gönderildi. Saldırganların etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlattığı kaydedildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Amerika'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Amerika'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yorum Yaz:



Aramalar:

İsmet Yılmaz, Cumhuriyet Yareni Türk Sanat Müziği Korosu, afganistan mutfağı, göztepe eğitim ve araştırma hastanesi nöroloji doktorları, kasımpaşa basketbol, hatboyu caddesi suadiye, valilik kütahya, gelinlik hristiyan adeti midir, bollywood jalwa, askon denizli iletişim, acıbadem üniversitesi nerede harita, candan erçetin düet, samsun eğitim ve araştırma hastanesi üroloji doktorları, leylek özel isim midir, toyota luna, resmi tören davetiye örnekleri, argıncık kiralık evler,