Pazar12.05.2024

Boğaziçi köprüsü sis

Boğaziçi köprüsü sis haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Boğaziçi Köprüsü Sis

Özellikle İstanbul Boğazı nda yoğunlaşan sis, boğazı çarşaf gibi kapladı. Boğaziçi köprüsü sis nedeniyle ayaklarının kaybolduğu gözlendi.

Boğaziçi Köprüsü Böyle Görmediniz Video

1 İstanbul da sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle Boğaziçi Köprüsü nün ayakları kayboldu.

Boğaziçi Köprüsü'nde Sis Sebebiyle Trafik Yavaş İl Videosu

Boğaziçi köprüsü nde sis sebebiyle trafik yavaş il videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

İstanbul'da Sis Kaosu

4 İstanbul da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sis son 24 saatte hayatı felç etti. Boğaz Köprüsü görünmez hale geldi, trafikte sis.

Boğaziçi Köprüsü Haberleri

Boğaziçi Köprüsü haberleri, son dakika boğaziçi köprüsü haber ve sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle Boğaziçi Köprüsü nün ayakları kayboldu.

Boğaziçi Köprüsü Sis

251 PENDİK - ŞİŞLİ hattı durakları, sefer süresi, sefer saatleri ve güzergah haritası. 40, BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ Üsküdar, Hattın Tahmini Durak Geçiş Saati .

251 Pendik

İETT 252 Kartal - Şişli - Boğaziçi Köprüsü Üsküdar - otobüs - İstanbul un bütün otobüs, tren, metro, vapur ve tramvey hatlarıyla yolculuğunuzu planlayın.

İett 252 Kartal

1 Özellikle İstanbul Boğazı nda yoğunlaşan sis, boğazı çarşaf gibi kapladı. Boğaziçi köprüsü sis nedeniyle ayaklarının kaybolduğu gözlendi.

Boğaziçi Köprüsü Böyle Görmediniz Video

Boğaziçi Köprüsü kelimesinde haberler. İstanbul da sabah saatlerinde etkili olan sis nedeniyle Boğaziçi Köprüsü nün ayakları kayboldu. Gündem middot; Ünlü.

İstanbul'da sis nedeniyle Boğaziçi Köprüsü'nün ayakları kayboldu

ÇEVRE

3318 Gün 14 Saat 49 dk. önce yayınlandı

1