Perşembe28.03.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Ekim 2015 - 13:41:02

2500 TL benim mazotuma yetmez diyen gelin adayı evlendi

Evleneceksen Gel programında '2500 TL benim aracımın mazotuma yetmez' sözüyle gündeme oturan gelin adayı, sonunda muradına erdi.
2500 TL benim mazotuma yetmez diyen gelin adayı evlendi 0 Evleneceksen Gel programında '2500 TL benim aracımın mazotuma yetmez' sözüyle gündeme oturan gelin adayı, sonunda muradına erdi.
Yeni yayın döneminde Star TV ekranlarında devam eden Uğur Aslan ve Seda Sayan'ın sunumuyla ekrana gelen 'Evleneceksen Gel' programında çok konuşulan gelin Çiğdem Hanım adayı sonunda muradına erdi. Damat adayı Özer ile Çiğdem Hanım nişanlandı. '2500 TL benim mazotuma yetmez' diyen gelin adayın ın kolundaki bilezikler dikkat çekti. Canlı yayında nişanlanan çiftin şarkılarını da Uğur Aslan seslendirdi .

ÇOK KONUŞULAN GELİN ADAYI OLMUŞTU
Geçtiğimiz günlerde Show TV'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' programına katılan gelin adayı talibinin maaşını az bulunca inanılmaz tepkiler vermişti. Gelin adayı Çiğdem Hanım'ın bu tepkileri kısa sürede sosyal medyada en çok izlenen görüntü olmuştu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Villa Düğün Salonu, Makine Kimya Endüstrisi, orman bakanlığı ne zaman personel alacak, cezayir devrimi, ihlas haber ajansı mardin, yüksek öğrenim kredi ve yurtlar kurumu genel müdürlüğü dilekçe, gümrük ve ticaret bakanlığı raportör, iskenderun emlak, edinho volante, timsah arena canlı görüntü, taraf gazetesi ekşi, kolera fil style şarkı sözleri, hakan arıkan liverpool, kuru ekmek soğan, bergüzar korel gezi parkı, helikopter pisti aydınlatma armatürleri, ankara emniyet müdürlüğü hırsızlık büro amirliği telefon,