Pazar28.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - BATMAN
23 Ekim 2015 - 13:40:07

Beyaz Toros fiyatları arttı

Batman'da kısa bir süre önce 4 bin 500 TL'ye beyaz bir Toros alan vatandaş, aracına 6 bin 500 TL'ye alıcı bulduğunu ancak elden çıkarmayı düşünmediğini belirtti.
Beyaz Toros fiyatları arttı 0 Batman'da kısa bir süre önce 4 bin 500 TL'ye beyaz bir Toros alan vatandaş, aracına 6 bin 500 TL'ye alıcı bulduğunu ancak elden çıkarmayı düşünmediğini belirtti.
Batman'da kısa bir süre önce evi ve iş yeri arasında kullanmak üzere 4 bin 500 TL'ye beyaz bir Toros alan Ahmet Çetin adlı vatandaş, aracın yeniden gündeme gelmesiyle fiyatının arttığını kaydetti. Aracına, 6 bin 500 TL'ye alıcı bulduğunu ancak elden çıkarmayı düşünmediğini anlatan Çetin, "Arabamdan memnunun satmaya niyetim yok. Biraz daha gündem de kalırsa fiyatı biraz daha artar o zaman satarım" dedi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Beyaz Toros fiyatları arttı Beyaz Toros fiyatları arttı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Arnavutça, Dünya Hepatit Günü, adaklık koyun fiyatları eyüp, konsolide bütçe gelirleri nedir, milli eğitim bakanı ömer dinçer mail adresi, kurşun oyunu, justin bieber kitabı, devrim erbil atölyesi nerede, ömer yıldırım urfa, ruhani hikayeler, asena taşkın, kocaeli jandarma, gazeteci faruk aksoy, mehmet yüce çeşme, orman yangını kısa bilgi, bağcılar kaymakamlığı, ergenekon davası jandarma,