Çarşamba08.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
23 Kasım 2015 - 13:52:11

Yeni kabine listesinin bugün açıklanması bekleniyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelmesi ve 64. hükümette yer alan isimleri bugün açıklaması bekleniyor.
Yeni kabine listesinin bugün açıklanması bekleniyor 0 Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelmesi ve 64. hükümette yer alan isimleri bugün açıklaması bekleniyor.
Davutoğlu, parti içi mekanizmaları işleterek isimler üzerinde detaylı bir çalışma yapıyor. Davutoğlu'nun bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelmesi de bekleniyor. Olası görüşmenin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşeceği kaydediliyor. Bu görüşmenin ardından ise Davutoğlu'nun 64. hükümette yer alan isimleri düzenleyeceği basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacağı belirtiliyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Abidin Ünal, Uluslararası Otomobil Federasyonu, sinan engin demet akalin, dağlıca namaz vakitleri, cockpit airbus, temyiz şerhi, maliyeci esprileri, cahit zarifoğlu anadolu lisesi fatsa, ibrahim kalın son kitabı, recep altepe eşi, kadir topbaş ile görüşme, çubuk ego saatleri, köşk ankara, uludağ turşu, toy çanta, geriatri merkezi kayseri, engin altay sözlük,