Pazar19.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Kasım 2015 - 13:56:34

Bir Baba Hindu: Sermiyan Midyat'ın senaryosunu yazdığı filmin çekimleri başlıyor

Türk Sinemasının önemli isimlerinden Sermiyan Midyat, yönetmenliğini, senaryo yazımını ve başrol oyunculuğunu üstlendiği 'Bir Baba Hindu' ile bir Bollywood yapımına hazırlanıyor.
Bir Baba Hindu: Sermiyan Midyat'ın senaryosunu yazdığı filmin çekimleri başlıyor 0 Türk Sinemasının önemli isimlerinden Sermiyan Midyat, yönetmenliğini, senaryo yazımını ve başrol oyunculuğunu üstlendiği 'Bir Baba Hindu' ile bir Bollywood yapımına hazırlanıyor.
Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan film kadrosuyla da iddialı. Yüzlerce Hintli castın da rol alacağı filmin başrollerini Sermiyan Midyat ile 2010'da Dünya Güzeli seçilen Hintli oyuncu Nicole Faria paylaşıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Faria, ekiple tanıştı. Filmin çekimlerinin aralık ayında başlaması bekleniyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, Patnos, ali yıldız peker, h1n1 virüsü özellikleri, böbrek lekesi, muhammed mursi hakkında, köşk gökkiriş ilkokulu, osmanlıspor maçkolik, rodi ardıl, karapınar mahallesi ordu, uğur arslan zindandan mehmede mektup dinle, sami özer neyleyeyim dünyayı, michel platini fenerbahçe, brezilya üniversiteleri, yağ yakımının durması, maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanağına itiraz, shahid kapoor eşi,