Perşembe02.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - TEKİRDAĞ
04 Mayıs 2015 - 15:52:07

Tekirdağ'da düğünde geline damacana takıldı

Tekirdağ'da bir su firmasının sahibi, sekreterine düğününde damacana taktı.
Tekirdağ'da düğünde geline damacana takıldı 0 Tekirdağ'da bir su firmasının sahibi, sekreterine düğününde damacana taktı.
Tekirdağ'da faaliyet gösteren bir su firmasında sekreter olarak çalışan Esra Abanoz, hayatını Mustafa Akın ile birleştirdi. Villa Düğün Salonu'nda yapılan düğüne çok sayıda davetli katıldı. Düğünde firma sahibi Oral Gülen, ilginç bir işe imza attı. Su damacanasına 2 bilezik takan Gülen, damacanayı da gelinin boynuna taktı. Gülen'in bu hareketi salondakileri güldürdü.
Oral Gülen, yaptığı ilginç takının hatırlanacağını belirterek, "Gelin ve damadın düğünlerinde hatırlayacakları ilginç bir olay oldu. 20 yıl sonra bu fotoğrafa bakan çocukları 'Anne, baba bu damacana nedir?' diye soracaklar. Su firmasının çalışanına ancak damacana takılır" ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Zübeyde Hanım Huzurevi, Cihan Yıldırım, macit özcan karısı kaçtı, osmanlı imparatorluğu gerçekleri, selahattin demirtaş jetler, fenerbahçe ülker skor, deniz müzesi, pertek neresi, hülya avşar haberleri, van yüzüncü yıl üniversitesi uydu görüntüsü, kazakistan ünlüleri, güneysınır gürağaç ilköğretim okulu, çapa tıp fakültesi hastanesi muayene ücretleri, güneşli üsküp ilköğretim okulu öğretmenleri, aydın üniversitesi, toyota vikipedi, yakutiye araştırma hastanesi nerede,