Cumartesi11.05.2024

Barcelona-Düsseldorf seferi

Barcelona-Düsseldorf seferi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Barcelona

Barselona-Düsseldorf seferini yapan Airbus A320 tipi bir yolcu uçağı havalandıktan iki saat sonra Fransız Alpleri nin güneyinde düştü.

Cumhuriyet Gazetesi

BarSelona-Düsseldorf seferini yapan Airbus A320 tipi bir yolcu uçağı havalandıktan iki saat sonra Fransız Alpleri nin güneyinde düştü.

Germanwings Uçağı Ölenlerden 77'si Alman 35'i İspanyol

22 Barcelona-Düsseldorf seferini yaparken düşen yolcu uçağındaki 150 kişiden 77 sinin Almanya, 35 inin de İspanya vatandaşı olduğu açıklandı.

Fransa'da Uçak Düştü!

4U 9525 sefer sayılı uçak Barcelona, İspanya dan Dusseldorf, Almanya ya tarifeli sefer gerçekleştirmekteydi. Kazaya karışan D-AIPX tescilli.

Uçak Kazasının Ateşi Türkiye'ye De Düştü! Haberi

Avrupa yı yasa boğan uçak kazasının detayları belli oldukça, Türkiye ye acı haberler de gelmeye başladı. Barcelona-Düsseldorf seferini yapan.

Alp Dağlarına Düşen Germanwings Uçağının Enkazına Ulaşıldı

Alman havayolu şirketi Lufthansa ya ait Germanwings uçağı Barcelona- Düsseldorf seferini yaptığı sırada Fransa nın güneyinde.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Düşen Uçakla İlgili Açıklama

Barcelona-Düsseldorf seferini yapan Airbus A320 tipi uçaktaki yolculardan birinin Türk olduğu bildirildi. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu.

Barcelona

Barcelona dan kalkan ve Düsseldorf a gitmekte olan Germanwings havayollarına ait bir yolcu uçağının, Fransa nın güneyinde düştüğü bildirildi.

Fransa'da Düşen Germanwings Uçağının Karakutusu Bulundu

Barcelona-Düsseldorf seferini yapan Airbus A320 tipi bir yolcu uçağı, Fransız Alpleri nin güneyinde düştü. Fransa Cumhurbaşkanı François.

Fransa′da Uçak Düştü

Barcelona-Düsseldorf seferini yapan Germanwings e ait yolcu uçağının Fransa nın güneyinde düştüğü bildirildi.

Fransız Alplerine düşen uçak neden düştü?

DÜNYA

3334 Gün 12 Saat 30 dk. önce yayınlandı

1