Cuma03.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
04 Ağustos 2015 - 09:48:49

Şırnak-Uludere yolunda askere mayınlı saldırı: 4 yaralı

Şırnak'ta yol emniyeti sağlayan asker ve koruculara yönelik mayınlı saldırıda, ilk belirlemelere göre 3 asker ve 1 korucu yaralandı.
Şırnak-Uludere yolunda askere mayınlı saldırı: 4 yaralı 0 Şırnak'ta yol emniyeti sağlayan asker ve koruculara yönelik mayınlı saldırıda, ilk belirlemelere göre 3 asker ve 1 korucu yaralandı.
Edinilen bilgilere göre olay, Şırnak-Uludere yolu üzerinde bulunan Araköy mevkiinde meydana geldi. Sabah saatlerinde yol emniyeti almak üzere bölgeye giden asker ve koruculara mayınlı saldırı yapıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre, 3 asker ve bir korucu yaralandı. Saldırının ardından olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, yolu trafiğe kapattı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

hamile iken saç boyatılır mı, Rasim Oktar, onur öymen kimdir, kurşun gazeli, beyşehir üçpınar ilkokulu, tolga özkalfa fenerbahçe, nevruz bayramı hangi ülkelerde kutlanır, mustafa sarıgül zamanı geldi reklam, mide kanseri safhaları, kadir topbaş uludağ sözlük, yalova belediyesi özel kalem müdürü, turnasuyu yibo, kan bağışı neden önemlidir, fatih caddesi konser, emek mahallesi postanesi, inegöl ümit oto kiralama, siyaset psikolojisi ve toplumsal sorunlar,