Cuma03.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - AKSARAY
04 Ağustos 2015 - 09:49:25

Aksaray Taşpazar'da şüpheli çanta alarmı

Aksaray'da bir minibüsün yan aynasının üzerine bırakılan çanta ve sileceğe sıkıştırılan üzerinde 'Atatürk ölmedi' yazılı not bulunan çanta, bomba olabileceği şüphesiyle paniğe yol açtı.
Aksaray Taşpazar'da şüpheli çanta alarmı 0 Aksaray'da bir minibüsün yan aynasının üzerine bırakılan çanta ve sileceğe sıkıştırılan üzerinde 'Atatürk ölmedi' yazılı not bulunan çanta, bomba olabileceği şüphesiyle paniğe yol açtı.
Olay, Taşpazar Mahallesi 860 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali İhsan Kaynak (46), sabah işine gitmek için minibüsünün yanına geldi. 68 HU 823 plakalı minibüsüne geldiğinde aynasında bir çanta ve cam sileceğine sıkıştırılmış bir not gördü. Ardından minibüse binmekten vazgeçen Kaynak, durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yolları yaya ve araç trafiğine kapatarak geniş güvenlik önlemleri aldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek şüpheli çantaya yaklaştı. Çanta üzerinde bir süre inceleme yapan uzman, elindeki bıçakla çantayı delerek açtı. Çantanın içinde çok sayıda evrak çıkarken, notta 'Atatürk Ölmedi' marşının bir kıtası olan, 'Türklüğe güç veren devrimler senin. Yurduma çizdiğin aydın yol senin. Gençlik senin, sen gençliğinsin. Ölmedin ölmezsin, ölmedin ölemezsin' yazdığı görüldü.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Aksaray Taşpazar'da şüpheli çanta alarmı Aksaray Taşpazar'da şüpheli çanta alarmı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Emre Tilev domuz gribi, parfüm dükkanı, bucaspor yeni transferleri, diyarbakır büyükşehir belediyesi adayları, vera alışveriş merkezi uşak, gazi devlet hastanesi tahlil sonucu, nevşehir gıda kongresi, ece erken ve kocasi kac yasinda, yozgat fıkraları, istinye devlet hastanesi doktor kadrosu, ısparta kongre düğün salonu, grip soğuk algınlığı belirtileri, öffnungszeiten cockpit reichelsheim, ali aydın son maçı, kahire yerel saat, internet sitesi olmayan firmalar, yaşar yakış nereli,