Cuma14.06.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SAKARYA
09 Haziran 2015 - 14:09:31

Sakarya Pamukova'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı

Sakarya'da TIR'la otomobil çarpıştı. Korkunç kazada 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Sakarya Pamukova'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı 0 Sakarya'da TIR'la otomobil çarpıştı. Korkunç kazada 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde TIR ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin paramparça olduğu kazada, aynı aileden biri çocuk olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
Olay yeri adeta savaş alanına dönerken, yaralılar hastanelere, cenazeler ise morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Sakarya Pamukova'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı Sakarya Pamukova'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı Sakarya Pamukova'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı

Yorum Yaz:

selim kars"Allah rahmet eylesin"
bu yoruma cevap yazıyorsunuz...

Yorumlar:

selim karsAllah rahmet eylesin07 Eylül 2015 - 18:46:39

Aramalar:

Dersim Kültürel ve Doğal Miras Koruma Girişimi, temayül yoklaması, selçuk üniversitesi öğrenci sorgulama, doğubayazıt satılık arsa, nevşehir kaplıca, difteri hastalığı belirtileri, pelikan basım, candan erçetin zeytinyağlı yiyemem aman şarkı sözleri, beyin ölümü mucize, hamza yerlikaya gaziosmanpaşa, esra fatih uysal, çeyrek altın alan bankalar, dalyan ilkay emlak, sarıyer lale festivali, istanbul üniversitesi coğrafya öğretmenliği, akçaabat ilçe tarım, tolga zengin mustafa çelik,