Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SAKARYA
09 Haziran 2015 - 14:09:31

Sakarya Pamukova'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı

Sakarya'da TIR'la otomobil çarpıştı. Korkunç kazada 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Sakarya Pamukova'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı 0 Sakarya'da TIR'la otomobil çarpıştı. Korkunç kazada 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Sakarya'nın Pamukova ilçesinde TIR ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin paramparça olduğu kazada, aynı aileden biri çocuk olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
Olay yeri adeta savaş alanına dönerken, yaralılar hastanelere, cenazeler ise morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Sakarya Pamukova'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı Sakarya Pamukova'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı Sakarya Pamukova'da trafik kazası: TIR ile otomobil çarpıştı

Yorum Yaz:


Yorumlar:

selim karsAllah rahmet eylesin07 Eylül 2015 - 18:46:39

Aramalar:

Bostanlı Beşikçioğlu Camii, Sebahattin Afacan, uludağ üniversitesi tıp fakültesi hastanesi el cerrahisi doktorları, hortum oluşumu, ercan saatçi öldü mü, kamyoncu cinayeti, kobani şiiri, gürsel tekin javier bardem, kastamonu hava, burdur devlet hastanesi personel listesi, emre belözoğlu uefa da oynayabilir mi, namaz antalya, eğitim bilimleri lateral düşünme, menderes pizza, takvim yaprakları, kemal kılıçdaroğlu istifa, ece temelkuran kitapyurdu,