Çarşamba05.06.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - SAKARYA
04 Nisan 2015 - 12:02:39

Sakarya'da yağmur ve kar suyu nedeniyle Sapanca Gölü taştı

Sakarya'da yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle su seviyesi yükselen Sapanca Gölü taştı. Sahil bandında yollar sular altında kaldı.
Sakarya'da yağmur ve kar suyu nedeniyle Sapanca Gölü taştı 0 Sakarya'da yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle su seviyesi yükselen Sapanca Gölü taştı. Sahil bandında yollar sular altında kaldı.
Kurak geçen iki yılın ardından yağmur ve kar sularının erimesi ile kot seviyesi günden güne yükselen Sapanca Gölü'nün taşması neticesinde sahil bandında bulunan İnsan Hakları Parkı ve yürüyüş yolları sular altında kaldı. Sahil bandında bulunan esnaf iş yapamaz hale geldi. Sahil esnafı, Sapanca Gölü'nün yeniden hayat bulmasına çok sevindiklerini ancak su taşmaları nedeni ile zarara uğradıklarını söyledi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Sakarya'da yağmur ve kar suyu nedeniyle Sapanca Gölü taştı Sakarya'da yağmur ve kar suyu nedeniyle Sapanca Gölü taştı Sakarya'da yağmur ve kar suyu nedeniyle Sapanca Gölü taştı Sakarya'da yağmur ve kar suyu nedeniyle Sapanca Gölü taştı Sakarya'da yağmur ve kar suyu nedeniyle Sapanca Gölü taştı

Yorum Yaz:



Aramalar:

HÜRKUŞ Eğitim Uçağı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, altan erkekli bana bir şeyhler oluyor, kahramanmaraş ülkü ocakları üniversite teşkilatı, kuşlar da gitti yaşar kemal, yükseköğretim kurulu öğretim üyesi disiplin yönetmeliği, genelkurmay başkanlığı memur alımı, florya metin oktay tesisleri yol tarifi, fildişi sahili özellikleri, nilüfer haram geceler, osmancık milletvekili aday adayları, gemlik hat döner, yükseköğretim genel kurulu üyeleri, avusturya resmi dili, kaçakçılık alıkoyma, muhteşem yüzyıl oyuncu kadrosu, kırgızca türkçe kelimeler,