Cumartesi18.05.2024

Sapanca Gölü

Sapanca Gölü haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Sapanca Gölü

Kartepe de zaman zaman 3 metreye ulaşan karların erimeye devam etmesiyle bugün su kodu 32.20 olan Sapanca Gölü nde bu yükseliş, ilçe.

Sapanca Gölü

Sapanca Gölü, Doğu Marmara Bölgesi nde, Sakarya kent merkezinin 12 km batısında, İzmit kentinin ise 27 km doğusunda yer alan tektonik kökenli bir tatlı su .

Sapanca Gölü

Sapanca`nın kıyıları, doğuda Sakarya ili, batı ucunda Kocaeli İlinde kalır. Havzası 252 km2`dir. Yüzölçümü 47 km2`dir. Doğu-batı uzunluğu 17 km`dir.

Sapanca Gölü

2 Sapanca Gölü taştı. Sapanca Gölü nün taşması sonucu sahil kenarındaki evlerin bodrum katları ve bahçeleri su altında kaldı.

Sapanca Gölü

Sapanca Göl Evi Kırkpınar Sapanca Sakarya bölgesinde Restaurant konseptinde hizmet veren mekanın fotoğraflarını ve tanıtım filmini inceleyebilir ve.

Sapanca Gölü Taştı

sapanca gölü civarında oturan yaşlı nine ve dedelerin söylediğine göre eskiden sapanca gölünün suları çekilince minarenin tepesi gözükürmüş. anlatılana göre.

Sapanca Göl Evi

Sakarya ve Kocaeli nin içme suyu ihtiyacını karşılayan Sapanca Gölü ndeki su seviyesi artmaya devam ediyor. Önceki Sonraki.

Sapanca Gölü

Sapanca gölü nün dibi şoke etti! videosu ve daha fazla online video izlemek için hemen tıkla! En çok izlenen videolar Mynet SahneTv de!

Sapanca Gölü Taştı Foto Haber

Türkiye nin en cesur gazetesi Radikal, sapanca gölü ile ilgili tüm arşiv haberlerini ve son dakika gelişmelerini okurlarına sunuyor. sapanca gölü haberleri,.

Sakarya'da yağmur ve kar suyu nedeniyle Sapanca Gölü taştı

GENEL

3332 Gün 8 Saat 56 dk. önce yayınlandı

1