HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
04 Ağustos 2015 - 06:52:43
Kağıthane'de istinat duvarı çöktü, toprak kayması nedeniyle binalar boşaltıldı
Kağıthane'de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.

0
Kağıthane'de bir apartman inşaatında temeline açılan istinat duvarı çöktü. Çökme sonucu toprak kayması meydana gelirken, güvenlik nedeniyle iki bina tahliye edildi.
Olay, saat 02.00 sıralarında Kağıthane Hürriyet Mahallesi İlke Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir apartman inşaatı için kazılan temelin istinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. Çökme sonucunda çalışmaların yapıldığı alanın bitişiğindeki yaya kaldırımı ile 3 katlı bir apartmanın ön cephe duvarıyla ve apartmanın temelinde bulunan toprağın bir kısmı da arsanın içine kaydı. Olay sırasında bir su borusunun patlaması nedeniyle de 5 katlı bir apartmanın bodrumda katındaki daireleri su bastı. Olayda, herhangi can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, olayla ilgili gündüz saatlerinde alanda detaylı bir inceleme yapılacağı öğrenildi.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Akbük koyu,
Munzur Vadisi,
vodafone iş ortağım,
okullar tatil sözleri,
islahiye elektrik,
ankara barosu panel,
melihat gülses nazende sevgilim,
gaziosmanpaşa zeytinburnu arası ne kadar,
gonca vuslateri hakaret,
mehmet oğuz yenidünya bursa,
kütahya maliyeci vuruldu,
seda güven iksir,
yeşil çay limonlu,
timsah arena nerede,
ergin ataman taktik,
mehmet usta tantuni mersin,
istiklal marşı eski,