Pazartesi20.05.2024

Gülten Malak

Gülten Malak haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Gülten Malak

Gülten Malak is on Facebook. Join Facebook to connect with Gülten Malak and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the.

Gulten Malak Profilleri

Gulten Malak adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Gulten Malak ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook.

Halil Malak Gülten

Halil Malak Gülten Facebook ta. Halil Malak Gülten ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü.

Çocuğunu Kurtaran Kahraman Anne Yaşamını Yitirdi

1 Edinilen bilgiye göre, Gülten Malak 38, Ergenekon Kavşağı nda aniden yola fırlayan 8 yaşındaki oğlu Ahmet Halim i kurtarmak için hamle.

Çocuğunu Kurtarmak İsterken Can Verdi

2 Edinilen bilgiye göre, Gülten Malak 38, Ergenekon Kavşağı nda aniden yola fırlayan 8 yaşındaki oğlu Ahmet Halim i kurtarmak için hamle.

Oğlunu Kurtarmak İsterken Otomobil Çarpan Kadın

5 Can havliyle yola çıkarak oğlunu kurtarmak isteyen Gülten Malak 38 ve oğluna, Turgutlu dan Salihli istikametine seyir halinde olan S.Ö. 25.

Evladını Kurtarmak İsterken Canından Oldu

5 Can havliyle yola çıkarak oğlunu kurtarmak isteyen 38 yaşındaki Gülten Malak ve oğluna Turgutlu dan Salihli istikametine seyir halinde olan.

Oğlunu Kurtarmak İsterken Hayatını Kaybetti

6 Çarpmanın etkisi ile metrelerce savrulan Anne Gülten Malak 38 Oğlu Ahmet Halim Malak 8 ağır yaralandı. Görgü tanıklarından edinilen.

Çocuğunu Kurtarmak İsterken Öldü

6 Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan anne Gülten Malak yapılan tüm müdahalelere.

Çocuğunu Kurtarmak İsterken Can Verdi

2 Edinilen bilgiye göre, Gülten Malak 38, Ergenekon Kavşağı nda aniden yola fırlayan 8 yaşındaki oğlu Ahmet Halim i kurtarmak için hamle.

Manisa Turgutlu'da oğlunu kurtarmak isteyen kadına otomobil çarptı

ASAYİŞ

3306 Gün 18 Saat 59 dk. önce yayınlandı

1