Perşembe25.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İZMİR
10 Aralık 2015 - 10:00:01

İzmir'de otobüs şoförünün iyimser davranışı sosyal medyada konu oldu

İzmir'in Buca ilçesinde, yolcuların seri bir şekilde otobüste elektronik kartlarını cihaza göstermelerini tatlı dille belirtip, yolculardan tempolu bir performans isteyen şoför yolcuların gönlünü fethederken, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekorları kırdı.
İzmir'de otobüs şoförünün iyimser davranışı sosyal medyada konu oldu 0 İzmir'in Buca ilçesinde, yolcuların seri bir şekilde otobüste elektronik kartlarını cihaza göstermelerini tatlı dille belirtip, yolculardan tempolu bir performans isteyen şoför yolcuların gönlünü fethederken, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekorları kırdı.
Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü girişindeki belediye otobüs şoförünün tatlı dili ve yolculardan tempolu performans istemesi görenleri gülümsetti. Yolcuları almaya başlayan otobüs şoförü, kampüs girişinde binen öğrencilere elektronik biniş kartları 'İzmirimkart'ı cihaza gösterirken "Evet. Daha seri. Evet, evet. Tempoyu düşürmeden" demeye başladı. Bu sırada ise şoförün söylediklerini bir yolcu cep telefonu kamerası ile çekmeye başladı. Otobüs şoförü tempoyu düşüren yolculara ise "Tempoyu düşürerek değil gösterip devam ediyoruz. Seri seri" demesi dikkat çekti. Otobüs şoförünün kalabalık yolcu durağında yolcuların yüzünü gülümseten konuşması sosyal paylaşım sitelerinde paylaşım rekorları kırdı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Rıdvan Güleç, Ömer Çetiner, korkut sokak, sarayburnu-marmara adası vapur seferleri, meteoroloji odası, kasaplar mahallesi balıkesir, kos adası motor kiralama, bulanık bulmaca sözlüğü, tutulma namazı, yeşilay resimle, yıldıray oğur evleniyor, meteoroloji genel müdürlüğü uyardı, seydişehir özkaymak, tüp bebek ne demek, sakız adası taverna, cumhuriyet caddesi oktay cem okay, bilgisayar oyunu nasıl yapılır,