Cumartesi18.05.2024

Yaşar Elbir

Yaşar Elbir haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Yaşar Elbir

74 yaşındaki Yaşar Elbir, Hollanda da damadıyla girdiği iddia sonucu kibrit çöpünden köprü yaptı. Türkiye ye döndükten sonra yakınları buna.

Yaşar Elbir

Yaşar Elbir adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Yaşar Elbir ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Yaşar Elbir Profilleri

Yasar Elbir adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Yasar Elbir ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Yasar Elbir Profilleri

Adı Soyadı, Yaşar ELBİR. Doğum Yeri, Amasya 01.03.1953. Öğrenim Durumu, Amasya Lisesi. Çalışma Hayatı. Amasya da Serbest MuhasebeciMali Müşavir.

Amasya Smmm Odası

Amasya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yaşar Elbir, 12.12. 2012 Çarşamba günü oda üyeleri ile bir toplantı yaptı. Başkan Yaşar Elbir ş.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yaşar Elbir'in

The latest Tweets from yasar elbir CR7_6161. cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye,korkaklık ise ölüme götür YAVUZ SULTAN SELİM

Yasar Elbir Cr7_6161

Hayatımızda büyük yere sahip olan kadınların her zaman el üstünde tutulması gerekiyor.kadınlarımız Annelik yapıyor, ev işlerini yapıyor, çoluk çocuğa bakıyor, .

Amasya Smmm Başkanı Yaşar Elbir 8 Mart Dünya

Yakınlarıyla girdiği iddia üzerine kibrit çöpünden maket yapmaya başlayan Gaziantepli Yaşar Elbir, Boğaziçi Köprüsünden Eyfel Kulesine.

Kibriti Sanata Dönüştürdü

. MALİ MÜŞAVİR . YAŞAR ELBİR SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİR Firma Bilgileri, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, Amasya Merkez Amasya.

Kibrit çöpünden ev yapımı iddiası

KÜLTÜR-SANAT

3326 Gün 12 Saat 5 dk. önce yayınlandı

1