Cuma19.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
11 Aralık 2015 - 22:14:39

İstanbul'da operasyon: Örgüte finansal destek için soygun yapan 13 kişiye gözaltı

İstanbul'da PKK ve DHKP-C terör örgütlerine yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.
İstanbul'da operasyon: Örgüte finansal destek için soygun yapan 13 kişiye gözaltı 0 İstanbul'da PKK ve DHKP-C terör örgütlerine yönelik operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.
Okmeydanı'nda Asayiş Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından izinsiz gösterilerde market ve iş yerlerini yağmalayanlara yönelik operasyon yapıldı. Şafak vakti düzenlenen operasyonda 2'si bayan toplam 13 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin bulunduğu yapılan aramalarda ise çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.
Düzenlenen operasyonda gözaltına 13 şüpheliden 4'ü YDG-H, 5 kişinin ise DHKP-C üyesi olduğu öğrenilirken, şüphelilerin terör örgütlerine finansal destek sağlamak için soygun yaptıkları ortaya çıktı. Operasyonda gözaltına alınan 13 şüphelinin Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri devam ediyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Dr. Nedim İnce, Yılın Spor Programı, turgut reis mahallesi okul caddesi, marmaris antalya otobüs, eğitim bilimleri boun, paris meşrubat, schalke eksikleri, madımak görüntüleri, cebeci üreme merkezi, ersan ilyasova ve ailesi, sabiha gökçen havaalanı otobüs seferleri, istiklal marşı zamirleri, çanakkale ile ilgili şiirler, traktör arka kepçesi, çin den para transferi, bodrum yalıkavak hava durumu, ak parti genel merkezi yerel yönetimler başkanlığı,