Cuma29.03.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
24 Kasım 2015 - 13:09:46

iPhone 7 tasarımı nasıl olacak? iPhone 7’de home tuşu olacak mı?

Apple'ın merakla beklenen telefonu iPhone 7'de home tuşu olacak mı?
iPhone 7 tasarımı nasıl olacak? iPhone 7’de home tuşu olacak mı? 0 Apple'ın merakla beklenen telefonu iPhone 7'de home tuşu olacak mı?
TeknolOji dünyası tarafından merakla beklenen Apple'ın yeni telefonu iPhone 7 hakkkında yeni iddialar geliyor. Yeni çıkacak olan iPhone 7'nin en merak edilen özelliği ise home tuşunun olup olmayacağı. Teknoloji forumlarında yayınlanan haberlere göre, iPhone 7'de home tuşu kullanılmayacak. Bunun yerine home tuşu ekranla birlikte olacak ve kullanıcılar parmak izini ekrana dokunarak rahatlıkla okutabilecek. Bu özellikle iPhone 7 tasarımsal olarak daha kullanışlı ve daha şık olacak.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Diş macunu, Emine Ayna, hastalık çeşitleri ingilizce, sen gülünce yusuf ziya yılmaz, avrupa birliği ülkeleri coğrafyası, oscar ödül töreni canlı yayın, türkiye istatistik kurumu memur maaşları, ihlas haber ajansı manavgat, ersun yanal özellikleri, evde beyzbol sopası yapımı, roma fiumicino voli cancellati, erkilet bilge spor kulübü, bulgaristan limanları, işçi bayramı kimlere tatil, ersun yanal üniversite, meireles giyim, game of thrones unutulmaz sevişme,