Cumartesi20.04.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
24 Kasım 2015 - 13:13:35

İbrahim Tatlıses’ten Ögretmenler Günü için anlamlı sözler

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, "Benim hiç öğretmenim olmadığı için, ben çok üzgünüm" dedi.
İbrahim Tatlıses’ten Ögretmenler Günü için anlamlı sözler 0 Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, "Benim hiç öğretmenim olmadığı için, ben çok üzgünüm" dedi.
Tatlıses, Instagram hesabı üzerinden Öğretmenler Günü'nü kutladı. Kendi olduğu bir fotoğrafı hesabından paylaşan Tatlıses, "Bugün birbirinden onurlu, birbirinden şerefli; Öğretmenler Günü... Ama benim hiç öğretmenim olmadığı için, ben çok üzgünüm! Fakat ben çok şeyi sevenlerimden öğrendim. Bu güzelim Öğretmenler Günü'nü Kutluyorum. İyi ki varsınız öğretmenlerimiz diyorum... Ben okumayı ve yazmayı rahmetli babamdan öğrendim..." ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Beytüşşebap Devlet Hastanesi, İznik Yolu kavşağı, torba yasa son gün, zorlu center beymen, adıyaman üniversitesi hemşirelik dersleri, sivas bıçaklı kavga mobese, göztepe şafak hastanesi, altındağ veteriner, böcek jeli kullananlar, kürtler bilmez, nizip devlet hastanesi online, ikinci dünya savaşı yılları, odtü vişnelik organizasyon, etimesgut çorbacı, afşin vefat haberleri, deniz çakır yaş, çukurova jimnastik grubu,