Pazartesi20.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HAKKARİ
29 Temmuz 2015 - 13:04:34

Hakkari Yüksekova'da adliye lojmanlarına silahlı saldırı görüntüleri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün gece düzenlenen roketli ve silahlı saldırı anı bir vatandaş tarafından görüntülendi.
Hakkari Yüksekova'da adliye lojmanlarına silahlı saldırı görüntüleri 0 Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün gece düzenlenen roketli ve silahlı saldırı anı bir vatandaş tarafından görüntülendi.
Dün gece ilçe merkezindeki adliye lojmanlarına yapılan roketli saldırı ve Esenyurt mahallesindeki polis konutlarına yapılan silahlı saldırı anı bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde roketli saldırı ve yoğun silah sesleri dikkat çekiyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bayer Leverkusen, Kararlılık Fırtınası, arnavutça hareketli şarkılar, altay tankı yabancı basında, oğuzeli jandarma haberleri, hayvan uyku ilacı, beylikdüzü belediye başkanı adayları, sivas belediyesi nikah ücretleri, nabi avcı fethullah gülen, eduardo gonzalez bardera, yıldırım belediyesi vergi ödeme, alper potuk ne zaman dönecek, engelli kamu personeli seçme sınavı giriş şartları, yavuz bingöl çekerim turnam sineye, kocasinan garanti, nuri pakdil ve eşi, ukrayna ülke mi,