Çarşamba15.05.2024

Point Hotel Barboros

Point Hotel Barboros haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Point Hotel Barbaros

Üstün teknoloji amp; çağdaş sanat birleştirildiğinde, yepyeni bir konaklama tarzı Point Hotel Barbaros ile yaratılmış oldu.

İletişim

Point Otel İstanbul otelleri iş, kültür ve kongre turizmine hitap eden bir şehir otelidir. Restoran, toplantı ve otel rezervasyonları online sunuluyor.

Yeme Amp; İçme

The Game for Big Kids, 1.500 m² lik bir alana kurulu 300 kişinin aynı anda oyun oynayabileceği eşi benzeri görülmemiş bir dijital eğlence merkezidir.

Point Hotel Barbaros Nasıl Gidilir?

Point Hotel Barbaros, Şişli. 6.229 beğenme · 324 kişi bunun hakkında konuşuyor · 6.391 kişi buradaydı. Official facebook page of Point Hotel Barbaros.

Point Hotel 5 Yıldızlı İstanbul Otelleri

Point Hotel Barbaros ta helikopter pisti ve ücretsiz otopark da mevcuttur. İstanbul Kongre Merkezi 6 km, tarihi Eski Şehir ise 8 km uzaklıktadır. Tüm toplu taşıma.

Point Hotel Barbaros

Point Hotel Barbaros. Haritayı göster. Mükemmel 4,4 / 5. Gayet memnun kaldim. 7 Şub 2015. Konumu ve hizmet kalitesi iyi ama özellikle game center kendini.

Point Hotel Barbaros

Point Hotel Barbaros: İstanbul bölgesindeki 973 otel içinde 223. sırada. TripAdvisor da 5 üzerinden 4,5 alan Point Hotel Barbaros için 234 seyahat yorumunu,.

Point Hotel Barbaros

Görkemli anlarınızı ölümsüzleştirmek için her ayrıntıyı düşünen Point Hotel Point Hotel Barbaros un yüksek hizmet kalitesi ile gerçekleşen düğününüzün.

Bülent Arınç'tan Başkanlık Sistemi açıklaması

POLİTİKA

3336 Gün 22 Saat 58 dk. önce yayınlandı

1