Pazartesi29.04.2024
HABERLER - EKONOMİ - TÜRKİYE - ANKARA
26 Haziran 2015 - 08:23:17

En çok vergi ödeyenler listesi

Türkiye genelinde en yüksek gelir ve kurumlar vergisi beyanında bulunan ilk 100 mükellef açıklandı.
En çok vergi ödeyenler listesi 0 Türkiye genelinde en yüksek gelir ve kurumlar vergisi beyanında bulunan ilk 100 mükellef açıklandı.
2014 Vergilendirme Dönemi Kurumlar Vergisi Türkiye genelinde ilk sırayı Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü, ikinci sırayı Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Anonim Şirketi, üçüncü sırayı Türkiye Garanti Bankası Anonim Şirketi, dördüncü sırayı Türkiye İş Bankası Anonim Şirketi alırken, beşinci sırayı ise Akbank Anonim Şirketi aldı.
2014 vergilendirme dönemi gelir vergisinde ise Türkiye genelinde ilk sırada Şarık Tara, ikinci sırada Mustafa Rahmi Koç, üçüncü sırada Semahat Sevim Arsel ve dördüncü sırada ise Mustafa Vehbi Koç yer aldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Osmangazi, Hakurk, mevlana mahallesi seçkinler şelale evleri adres, emine ülker tarhan tanıtım, survivor elenen, tutulma son bölüm, recep tayyip erdoğan üniversitesi ön değerlendirme sonuçları, mersin deniz müzesi hakkında bilgi, internet düzenlemesi özet, game of thrones yeni bölüm, elbistan zirve dershanesi, maliyeciler kaç para alıyor, avrupa birliği ülkeleri vizesi, hadise evi, hüseyin aydın nereli, av. hatice kaya, batman ezan vakti,