Perşembe16.05.2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Belediye ve hizmetlerinin tanıtımı, projeler, yatırımlar ve bütçe ile ilgili bilgiler, güncel yerel haberler, kent rehberi, basın bültenleri ve ihale ilanları bulunmaktadır.

İstanbul Yol Durumu

İstanbul Yarı Maratonu na Doğru İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından organize edilen ve katılımın 10 bin kişi olması beklenen Vodafone İstanbul.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul sınırlarının belediye işlerini yürüten kamu kuruluşu. İstanbul Belediye Sarayı, Saraçhane de bulunmaktadır.

İletişim

İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye nin birçok ilinde Ancak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Kontrol Merkezi nin.

Halkla İlişkiler Müdürlüğü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sayfası, Fatih, Turkey. 21.813 beğenme · 486 kişi bunun hakkında konuşuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi.

Şehir Rehberi

istanbul buyuksehir belediyesi haberleri, güncel istanbul buyuksehir belediyesi haber ve fotoğrafları ile en yeni istanbul buyuksehir belediyesi gelişmeleri.

E

Türkiye nin en cesur gazetesi Radikal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilgili tüm arşiv haberlerini ve son dakika gelişmelerini okurlarına sunuyor. İstanbul.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yakınında şüpheli çanta alarmı

ASAYİŞ

3334 Gün 5 Saat 34 dk. önce yayınlandı

1