Cumartesi04.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - ANTALYA
26 Ekim 2015 - 21:25:21

Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonucu ve maç özeti

Lider Beşiktaş, zorlu Antalyaspor deplasmanından 5 gollü galibiyetle çıktı.
Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonucu ve maç özeti 0 Lider Beşiktaş, zorlu Antalyaspor deplasmanından 5 gollü galibiyetle çıktı.
Antalyaspor'un yeni stadı Antalya Arena'nın açılış mücadelesinde siyah beyazlılar, kırmızı beyazlı takımı 5-1 mağlup etti. Beşiktaş'ın golleri 14. dakikada Necip Uysal, 27 ve 63. dakikalarda Mario Gomez, 72. dakikada Olcay Şahan ve 89. dakikada Cenk Tosun'dan geldi. Antalyaspor'un tek sayısını ise 21. dakikada Eto'o kaydetti.
Bu sonuçla puanını 22'ye yükselten lider Beşiktaş, en yakın rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını da 4'e çıkarmış oldu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonucu ve maç özeti Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonucu ve maç özeti Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonucu ve maç özeti Beşiktaş - Antalyaspor maçı sonucu ve maç özeti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Topuk Yaylası, üzüm bağları, mucurlu ünlüler, tarabya çamlık sitesi kiralık, şenes erzik giresunun neresinden, gürcüce kuran, mehmet erdem ısparta konseri, lale ne zaman açar, sana uzun yollar çıktı bana yeni aşklar, atak helikopteri iptal, pilav nasıl ısıtılır, karaman güvercin festivali, avcılar nüfusu, alpler nasıl oluşmuştur, finike ev fiyatları, osmanlı imparatorluğu üzerinde büyük devletlerin politikaları, şişli jasmin masaj salonu,