Pazar19.05.2024

Türkiye-Suriye sınırı

Türkiye-Suriye sınırı haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Türkiye

Fırat ve Dicle nehirleri Türkiye sınırları içinde doğan, Suriye ve Irak topraklarından geçerek Basra Körfezi ne dökülen nehirlerdir. Bu nehirler hem Suriye ve Irak.

Suriye

Bununla birlikte, boyutları her geçen gün ağırlaşan bu insani krize Suriye sınırları içerisinde çözüm bulunması önem taşımaktadır. Bunun için, başta BM Güvenlik.

Türkiye Suriye Sınırı Isınıyor

Türkiye-Suriye sınırının Suriye den girişlere kapatılması sonucu, bölgede Suriye sınırında açık olan Öncüpınar ile Cilvegözü sınır kapıları,.

Türkiye

1 Türkiye-Suriye sınırının Suriye den girişlere kapatılması sonucu, bölgede mülteci yoğunluğu oluştu.5 yıldır iç kargaşanın yaşandığı Suriye de,.

Türkiye

Türkiye-Suriye sınırı ile ilgili tüm haberler. ABD ve İngiltere Dışişleri Bakanları, Türkiye nin tampon bölge önerisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye

Türkiye sınırına 2 kilometre uzaklıktaki Suriye nin Atme kasabasında patlama meydana geldi. Olay yerine Reyhanlı dan çok sayıda ambulans sevk edildi.

Türkiye

4 Türkiye suriye sınırı Haberleri - Dördü kadın dokuz İngiliz vatandaşı tıp öğrencisinin geçen hafta Türkiye üzerinden Suriye ye geçtiği ortaya çıktı.

Türkiye-Suriye sınırı mülteci yoğunluğu

GENEL

3340 Gün 20 Saat 42 dk. önce yayınlandı

1