Perşembe28.03.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - ESKİŞEHİR
09 Aralık 2015 - 13:59:20

Akıllı telefon kullanıcılarına kış ayları için akıllı eldivenler

Kış aylarında hem elleri soğuktan korumak hem de cep telefonundan uzak kalmamak için akıllı eldivenler büyük kolaylık sağlıyor.
Akıllı telefon kullanıcılarına kış ayları için akıllı eldivenler 0 Kış aylarında hem elleri soğuktan korumak hem de cep telefonundan uzak kalmamak için akıllı eldivenler büyük kolaylık sağlıyor.
Soğuk havaların başlamasıyla birlikte cep telefonu kullanımı zor bir durum almaya başladı. Özellikle dışarıda vakit geçiren kişiler için yaşanan olumsuz hava şartları ellerde büyük sorun teşkil ediyor. Hayatın hemen her alanında insanların elinden düşmeyen cep telefonları, bu aylarda eldivenle kullananlar için de ayrı bir sorun oluşturuyor. Cep telefonlarını kullanmak isteyen vatandaşlar, temas etmemesinden dolayı standart eldivenleri çıkarıp ihtiyaçlarını giderdikten sonra tekrar takmak zorunda kalıyor.
Eskişehir Siloönü Sokakta bulunan bir bijuteri mağazasında satılan akıllı eldivenler, insanların hayatına büyük kolaylık sağlıyor. Fiyatı 15 ile 20 lira arası olan bu eldiven sayesinde insanlar, kış aylarında cep telefonu ya da tablet gibi dokunmatik ürünlerde işlerini kolaylıkla halledebiliyor.

"ELDİVENLER TAKILDIĞINDA TELEFONLARA NORMAL PARMAK HİSSİ VERİLİYOR"
Konuyla ilgili açıklamada bulunan bijuteri mağazası Satış Sorumlusu Ümmühan Uzunoğlu, akıllı eldivenlerin hem soğuklardan koruduğunu hem de açık hava sporları yapanlar için uygun oluğunu belirtti. Uzunoğlu, "Bu eldivenleri çıkarmadan telefona bakabilir, uygulamaları yönetebilirsiniz. Başparmak ve işaret parmağına takılan özel doku sayesinde telefonla temas sağlanıyor. Bu sayede eldivenler takıldığında telefonlara normal parmak hissi veriliyor. Diğer eldivenler kullanıldığı zaman telefon ile teması olmuyor, biri aradığında veya mesaj atmak istediğimizde eldivenleri çıkarmak zorunda kalıyoruz" ifadelerini kullandı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Akıllı telefon kullanıcılarına kış ayları için akıllı eldivenler Akıllı telefon kullanıcılarına kış ayları için akıllı eldivenler

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mükemmeliyet Onur ödülü, 1 Kasım seçimleri, flamenko gösterisi ankara, milletvekili seçilme yaşı nedir, yılmaz güney vakfı, cumhuriyet caddesi trafiğe kapanacak, brezilya basketbol ligi, çınarlı mahallesinde satılık arsa, yunanistan kavala, kağıthane şikayet, beren saat son haberler, klimik sunumlar, avcılar mustafa kemal paşa mahallesi nerede, yılmaz vural enstantaneleri, türkgözü gümrük müdürlüğü telefonu, ığdır yunuslar, halep son dakika,