Cuma03.05.2024

Volkan Demirel'e küfür

Volkan Demirel'e küfür haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Volkan Demirel'e Küfür

Türkiye-Kazakistan maçında kaleci Volkan Demirel e küfür ettiği gerekçesiyle hakkında hakaret suçlamasıyla dava açılan taraftarın.

Galatasaray Taraftarları

4 Türkiye - Kazakistan maçında kaleci Volkan Demirel e tribünden küfür ettiği gerekçesiyle hakkında 2 yıl 8 aya kadar hapis istenen kişinin.

Volkan Demirel Saldırıyı Gerekçe Göstererek Duruşmaya Katılmadı

5 Türkiye-Kazakistan maçı öncesi kaleci Volkan Demirel e küfür ettiği tespit edilen Yusuf Şiringül için hazırlanan iddianame, eksik soruşturma.

Volkan Demirel'e Küfür Eden Taraftara Hapis İstemi

03:16 volkan demirel ve sabri sarıoğlu kavga görüntüleri - galatasaray fenerbahçe pfdk dan volkan demirel e 4 caner erkin e 1 maç men cezası 01:04 pfdk dan.

Selçuk Ve Volkan Şok Eden Küfür

5 Volkan Demirel e hakaret ettiği iddia edilen taraftar hakkında, 2 yıl 8 aya Takımı kalecisi Volkan Demirel e küfür ve hakaret ettiği savunuldu.

Volkan Demirel'e Hakarete 2 Yıl 8 Ay Hapis İstemi

volkan demirel ile ilgili tüm videoları yüksek görüntü ve ses kalitesiyle Volkan Demirel e küfür ettiği iddia edilen taraftar hem sosyal medyada, hem de Beyaz.

Volkan Demirel Videoları

Twitterda şuan tt listesindeki tagdır. Bu tagı savunanlar aptaldır aslında. volkan demirel e küfür edenler vatan hainidir benzeri: volkan demirel in seyirciye küfür.

Volkan Demirel E Küfür Edenler Vatan Hainidir

3 İddianamede yer alan bilirkişi raporunda, Şiringül ün Volkan Demirel e küfür ettiğinin ağız ve dudak hareketlerinden net şekilde anlaşıldığına.

Milli maçta Volkan Demirel'e küfür eden Yusuf Şiringül yargılanıyor

ASAYİŞ

3311 Gün 10 Saat 11 dk. önce yayınlandı

1