Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
09 Nisan 2015 - 14:22:36

Milli maçta Volkan Demirel'e küfür eden Yusuf Şiringül yargılanıyor

Türkiye-Kazakistan maçı öncesi kaleci Volkan Demirel'e küfür ettiği gerekçesiyle hakkında "hakaret" suçlamasıyla dava açılan taraftarın yargılanmasına başlandı.
Milli maçta Volkan Demirel'e küfür eden Yusuf Şiringül yargılanıyor 0 Türkiye-Kazakistan maçı öncesi kaleci Volkan Demirel'e küfür ettiği gerekçesiyle hakkında "hakaret" suçlamasıyla dava açılan taraftarın yargılanmasına başlandı.
İstanbul 3'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya sanık Yusuf Şiringül ve Müşteki Volkan Demirel katılmazken, Demirel'in avukatı Mahir Işıkay ve Türkiye Futbol Federasyonu avukatı Eda Çolak hazır bulundu.

"TFF BU OLAYDAN ZARAR GÖRMÜŞTÜR"
Duruşmada söz alan TFF avukatı Eda Çolak, sanık Şiringül'den şikayetçi olduklarını belirterek, davaya katılma talebinde bulundu. Bunun üzerine hakim, avukat Çolak'a olayla ilgili somut zararlarının ne olduğunu sordu. Avukat Çolak, hakime yanıt olarak, "Yurt içi ve dışında tüm maçların düzenleyicisi TFF'dir. Bu olay da basına yansıdığı için kurum doğrudan zarar görmüştür" dedi.

"DEMİREL OLAYDAN OLUMSUZ ETKİLENDİ"
Hakim, Volkan Demirel'in duruşmaya neden gelmediğini avukatına sordu. Avukat Işıkay, Fenerbahçe kafilesinin silahlı saldırıya uğradığına vurgu yaparak müvekkilinin bu olaydan olumsuz etkilendiği için gelemediğini kaydetti. Işıkay, "Geçen hafta oynanan maçta müvekkilim sakatlanarak oyundan çıkmıştır ve tedavisi devam etmektedir. Müvekkilimi bir sonraki celseye hazır edeceğiz. Şikayetimiz devam etmektedir. Davaya katılma talebimiz vardır" dedi.

SANIĞA ZORLA GETİRİLME KARARI
Ara kararını açıklayan mahkeme, duruşmaya gelmeyen sanık Şiringül'ün zorla getirilmesine, Volkan Demirel'in ise mazeretinin kabulüne hükmetti. Mahkeme, katılma taleplerinin savunmaların ardından değerlendirileceğine karar vererek duruşmayı erteledi.

İDDİANAMEDEN
Sanık Yusuf Şiringül'ün Volkan Demirel'e küfür ettiği belirtilen iddianamede, Şiringül'ün hakaret suçundan 4 aydan 2 yıl 8 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması isteniyor. Ayrıca şüpheli Şiringül'ün hakkında 1 yıl süreyle seyirden men yasağı ile cezalandırılması talep ediliyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Milli maçta Volkan Demirel'e küfür eden Yusuf Şiringül yargılanıyor Milli maçta Volkan Demirel'e küfür eden Yusuf Şiringül yargılanıyor Milli maçta Volkan Demirel'e küfür eden Yusuf Şiringül yargılanıyor

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bebleşin Jandarma Karakol, Doğanhisar, samatya devlet hastanesi göz doktorları, türkiye hastanesi üsküdar, narman dan gel, ceza muhakemesi kanunu gereğince müdafi ve vekillerin görevlendirilmeleri, ayvalık pakmaya kenan kaptan denizcilik anadolu meslek lisesi, muş alparslan üniversitesi sağlık kurumları yöneticiliği, santiago isabela, dere ıslahı ne demek, çankırı devlet hastanesi nefroloji, bangkok dangerous sinemalar, kuyumcu ziya demetevler, turgay demirel sözlük, diego filmi, nevşehir emlak, eskişehir cafeler,