Salı19.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
23 Aralık 2015 - 05:21:58

Üsküdar'da yangın: Gecekondu yandı

Üsküdar'da bir gecekondu da çıkan yangında Salih Şahin(69) isimli vatandaş yanarak can verdi.
Üsküdar'da yangın: Gecekondu yandı 0 Üsküdar'da bir gecekondu da çıkan yangında Salih Şahin(69) isimli vatandaş yanarak can verdi.

Üsküdar, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Çamlıca Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir gecekondu da çıkan yangın iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 23.30 sıralarında Salih Şahin isimli vatandaşın yaşadığı gecekondu da henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın nedeniyle kısa sürede alevler bütün gecekonduyu sardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın çevredeki binalara sirayet etmeden kontrol altına alınarak söndürüldü. Alevleri söndüren itfaiye ekipleri gecekondu içerisinde soğutma çalışması yaparken Salih Şahin isimli vatandaşın cansız bedeniyle karşılaştı. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri gelerek durumu savcılık yetkililerine aktardı. Savcı olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Hayatını kaybeden Salih Şahin'in yalnız yaşadığı öğrenilirken yangının elektrikli sobadan çıktığı iddia edildi. Salih Şahin'in sağlık problemlerinin bulunduğu ve yürümekte zorluk çektiği ifade edildi. Yangın sırasında yan tarafta bulunan bir başka gecekonduda yaşayan vatandaşların ise dumanları fark ederek kendilerini dışarı attıkları öğrenildi. Salih Şahin'in yürüyemez durumda olduğunu ifade eden mahalle sakini,'' Tüpten ya da elektrik sobasından çıkıyor yangın. Tüp ısındıkça patlamalar meydana geliyor. Vücudunda yanıklar varmış. Kendisi yürüyemez durumdaydı. Yangının çıktığı görse bile kendini dışarı atamazdı. Çok zor yürüyebilen bir insandı'' şeklinde konuştu.

Yapılan incelemelerin ardından Salih Şahin'in cansız bedeni Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

yaş meyve ve sebze ihracatı, Karataş Caddesi, türkiye hastanesi kadın doğum doktorları hakkında yorumlar, su ürünleri fakültesi olan üniversiteler, gezi parkı olayları tayyip erdoğan, narman müftülüğü, silah görmek, premier lig ucraina, altınova polis karakolu, zumba izmit, şanlıurfa şair nabi anadolu lisesi, derik zeytinleri, ankasahaf, van ulupamir, bolu dağı otoban yol durumu, michal kadlec gol, kadir topbaş ve ailesi,