Salı19.03.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - SAKARYA
06 Ocak 2016 - 23:58:51

Sakarya Akyazı'da cinayet davası sonrası kavga

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen cinayet sonrasında iki tarafın yakınları Akyazı Adliyesi önünde birbirine girdi. Kavgada 4 kişi yaralandı.
Sakarya Akyazı'da cinayet davası sonrası kavga 0 Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen cinayet sonrasında iki tarafın yakınları Akyazı Adliyesi önünde birbirine girdi. Kavgada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Akyazı İlçesi Dokurcun'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ahmet Pelen'in cinayet zanlısı F.Y Jandarmadaki ifadesinin ardından Akyazı Adliyesi'ne çıkartıldı. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan F.Y. Ferizli cezaevine gönderilmek üzere adliyeden çıkartılmak üzereyken Adliye önünde toplanan her iki tarafın yakınları birbirine girdi. Jandarma ve polisin müdahalesiyle birlikte ayılmaya çalışılan iki grup güçlükle dağıtılırken, kavgada Ş.D isimli jandarma er, S.P, S.P ve M.G. olmak üzere ikisi bıçak darbesiyle toplam 4 kişi yaralandı.
Yaralılar, bir kısmı 112 acil ekiplerince diğerleri ise kendi imkanlarıyla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Her iki tarafın yakınları da Akyazı Devlet Hastanesine gidince hastanede de gerginlik sürdü. Olay yerine sevk edilen çok sayıda jandarma ve polis geniş güvenlik önlemleri arasında kalabalığı dağıttı. Cinayet zanlısı F.Y. ise Akyazı Adliyesinde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Ferizli Cezaevine gönderildi. Kavgaya çok sayıda kişi ifadeleri alınmak üzere Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kemerköprü Mahallesi, Akif Çağatay Kılıç, haluk koç oslo, carlo ancelotti fenerbahçe, alkollü araç kullanma cezasına itiraz dilekçesi, türkiye bankalar birliği amacı, balon kapadokya, içdaş mutluluk ormanı, bahçeli öcalan, zonguldak erdemir anadolu lisesi web sitesi, anamur devlet hastanesi başhekim, gökçeada arçelik servisi, alper potuk gol sevinci, yunuslar galeri kadirli, izzettin doğan konuşması, türkiye bankalar birliği ücretsiz eğitim, ank.telefon dolandırıcılığı çökertilmesi ile ilgili son haberler,