Pazartesi29.04.2024

vakıf üniversitesi

vakıf üniversitesi haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

T.c.bezmialem Vakıf Üniversitesi

Bezmialem Vakıf Üniversitsi - Türkiye nin Sağlık Üniversitesi.

İletişim

Bezmialem Vakıf Üniversitesi. Adres, : Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093 Fatih/İstanbul Harita için Tıklayınız. Telefon, : 212 523 22 88.

Türkiye'de Vakıf Üniversiteleri

Vakıf üniversitesi, doğrudan devlete bağlı olmayan, bir vakıf tarafından özerk olarak işletilen üniversitedir. Türkiye de, kanunlara göre vakıf üniversiteleri,.

Fsmvü

FSMVÜ | Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi olarak vizyonumuz ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel çalışmalar ışığında, kültürel ve sosyal açıdan.

Bezmialem Hastanesi Anasayfa

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 akademik yılı açılış töreni, 3 Kasım 2014 tarihinde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ın katılımıyla .

Bezmialem Vakıf Üniv. Tıp Fakültesi Hastanesi

Psikiyatri polikliniğinde 18 yaş altı hastalar muayene edilmemektedir. Copyright © 2011 Bezmialem Vakif Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi. Tüm hakları saklıdır.

Vakıf Üniversitesi

TBMM Genel Kurulu nda, 2 si vakıf üniversitesi olmak üzere 5 yeni üniversite kurulmasına ilişkin kanun teklifi kabul edildi.

Vakıf Üniversiteleri İstanbul

İstanbul ilindeki vakıf üniversitelerinin listesi, harflere ayrıldığı için kolayca Türkiye ve yakın çevresindeki tüm üniversitelerle onların bölümleri hakkında detaylı.

İletişim

FSMVÜ | Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi olarak vizyonumuz ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel çalışmalar ışığında, kültürel ve sosyal açıdan.

İstanbul Teknik Üniversitesi Vakfı Resmi Web Sitesi

Vakıf genel tanıtım ve açıklamaları, şube ve üyeleri yanı sıra kurullar ile komiteler hakkında bilgiler mevcut.

Yeni kurulan üniversiteler ve isimleri

EĞİTİM

3316 Gün 18 Saat 7 dk. önce yayınlandı

1