Perşembe02.05.2024

Ramis Şiyak

Ramis Şiyak haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Ramis Şiyak

RAMİS ŞİYAK İLE İLGİLİ HABERLER. RAMİS ŞİYAK. Yeni büyükşehir yayası ile büyükşehir belediyesi haline gelen Manisa da yeni kurulan iki ilçeden biri olan.

Ramis Şiyak Profilleri

Ramis Şiyak adlı kişilerin Facebook taki profillerini gör. Ramis Şiyak ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak Manisa Haber

3 Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak: Manisa haberi ve tüm yerel haberler için Hürriyet Yerel Haberler e tıkla!

Ramis Şiyak

Parti yönetimi, belediye meclisi ve il genel meclisinde İl Başkanı Ramis Şiyak ile Merkez İlçe Başkanı Adnan Erbil in 15 akrabasının olduğunu iddia eden Aslan,.

Akp Akrabalara Teslim

Belediye Başkan Yardımcılığı na ise Ak Partili Ramis Şiyak seçildi. MHP nin önerisiyle Şiyak a kanun gereği belediye başkanına ödenen.

Yunusemre İlk Belediye Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Ramis Şiyak Etiketli Haberler. Yunusemre den nefes kesen oprasyon Manisa da kar yağışı nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar telefonla ulaştıkları Yunusemre.

Ramis Şiyak » Yüz Haber

Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ve Ramis Şiyak ile birlikte haberleri. baskan-cerci- tadilat-calismalarini-inceledi-53813c3c8b194

Manisa 475. Uluslararası Mesir Macunu Festivali

GENEL

3329 Gün 15 Saat 36 dk. önce yayınlandı

1