Salı07.05.2024

Nevruz

Nevruz haberleri ilk sayfa

Arama Sonuçları

Nevruz

Nevruz Bayramı ya da kısaca Nevruz; Azerice: Novruz, Farsça: نوروز - Noruz, Yazılı olarak ilk kez 2. yüzyılda Pers kaynaklarında adı geçen Nevruz, İran ve.

Nevruz

Şanlıurfa nın Suruç İlçesi nin Mürşitpınar Mahallesi ile Suriye nin Kobani kentinde nevruz ateşi yakıldı. Sınırın iki tarafında yapılan ve binlerce.

Nevruz

Nevruz Bayramı. Nevruz/Yenigün. Orta Asya dan Balkanlardaki uluslara kadar çok geniş bir bölgede yerel renk ve inançlarla kutlanan Nevruz, he r ulusun kendi .

Nevruz Nedir?

Nevruz nedir, nevruz ne demek, nevruz anlamı, nevruz hakkında bilgi bulunduran paylaşım platformu.

Nevruz Nedir? Nevruz Anlamı Ve Hakkında Bilgi

16 Özellikle Orta Asya ve Ortadoğu da uzun bir zaman dilimi boyunca kutlana gelen Nevruz Bayramı için bu yıkda kutlama hazırlıkları şimdide.

Nevruz Ne Zaman? 2015 Nevruz

2 Ağrı daki Nevruz gösterilerinden konuşan DBP BDP nin yerine kurulan Kürt partisi Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek, Cumhurbaşkanı.

Haber Nevruz'da Şoke Eden Erdoğan Sözleri! Haberi

Abdullah Öcalan ın, demokratik siyaset ve PKK ye silah bırakma gündemli kongre çağrısı yapacağı belirtilen Diyarbakır daki tarihi Nevruz da.

Cumhuriyet Gazetesi

tsan chan ve treachery beylerin de belirttiği gibi, farsça yeni gün manasına gelen nevruz newroz da denir kimileyin, güneşin koç burcuna girdiği vakit olup, rumi.

Nevruz

IŞİD elinde esir bulunan Peşmerge askerlerini 21 Mart ta yani Nevruz un kutlanacağı gün aynı Ürdünlü pilot gibi yakacağını açıkladı.

Işid Peşmergeleri Nevruz'da Yakacak

2 Diyarbakır da nevruz hazırlıkları sürüyor haberi için hemen tıklayın! Güncel haberler ve son gelişmeler Hürriyet GÜNDEM sayfasında!

Diyarbakır'da Nevruz Hazırlıkları Sürüyor

Komite, 2013 teki Nevruz kutlamalarına davetli olmadığı halde katılan Doğan ın, bu yıl düzenlenecek kutlamalara davet edilmemesine karar.

Nihat Doğan'a Nevruz Darbesi

Nihat Doğan a Nevruz darbesi Foto Galeri Haberi Radikal de.Birbirinden ilginç hayat fotoğrafları için hemen tıklayın!

Nihat Doğan'a Nevruz Darbesi

Nevruz haberlerini mi aramıştınız? Nevruz hakkındakı son dakika gelişmeleri ve Nevruz ile ilgili tüm haberler Radikal de!

Nevruz Haberleri Son Dakika Nevruz Gelişmeleri Radikal'de!

17 Nevruz kutlamasının yapılacağı Cizre de Cudi, Yafes, Sur ve Dağkapı mahallelerinde toplanan vatandaşlar davul ve zurnalı kutlama yaptı.

Cizre'de Silahlı Nevruz Kutlaması

Özgecan Aslan cinayeti sonrası Twitter dan yaptığı açıklamayla tepki çeken Nihat Doğan, Diyarbakır Nevruz Komitesi nden de veto yedi.

Nihat Doğan'a Nevruz Darbesi

Beyaz Saray da Nevruz bayramı kutlandı. Kutlamalarda konuşan First Lady Michelle Obama, Beyaz Saray ın gelenek ve kültürlerin çeşitliliğini yansıtmasını.

Nevruz Haberleri

2 Eğer Kandil süreci tıkamak için yeni engeller çıkarmazsa, Nevruz dan sonra izleme komitesinin göreve başlayarak, sürecin hızlanması.

Abdülkadir Selvi

Nevruz Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. 1983 yılından bu yana kazandığı tecrübe ve bilgi birikimi ile S.Ahmet NEVRUZ önderliğin de, konuların da uzman 53 kişilik.

Nevruz Gümrükleme

Pakette Nevruz taktiği Nevruz Haberleri - Hükümet in verdiği sürpriz bir önergeyle İç Güvenlik paketinin kalan 63 maddesi İçişleri Komisyonu na geri çekildi.

Nevruz Haberleri Ve Nevruz Gelişmeleri

Özgecan Aslan cinayeti sonrası Twitter dan yaptığı açıklamayla tepki çeken Nihat Doğan, Diyarbakır Nevruz Komitesi nden de veto yedi.

Nevruz Komitesi Nihat Doğan'ı Veto Etti

Nevruz a gelince, Mısır halkı, aşırıya giderek bu günü kutlamaktadırlar. Nevruz, Kıbtîlerin yılının ilk günü olup onlar bu günü bayram olarak kutlamaktadırlar.

Nevruz Bayramını Kutlamanın Hükmü

Nevruz kutlamalarında 3 boyut öne çıkacak Nevruz kutlaması Haberleri - HDP, DBP, DTK ve KJA nın; 6 gün sürecek Nevruz kutlama programı belli oldu.

Nevruz Kutlamasi Haberleri Ve Nevruz Kutlamasi Gelişmeleri

9 MHP kurultayının aynı gün Diyarbakır da düzenlenecek olan ve Öcalan ın mesajının okunması beklenen Nevruz kutlamasına alternatif bir.

Mhp'de Nevruz Hazırlığı

Cevat Nevruz Facebook ta. Cevat Nevruz ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın.

Cevat Nevruz

Nevruz, İranlılar, Türkler, Kürtler, Azeriler, Afganlar, Arnavutlar, Gürcüler, Türkmenler, Tacikistanlılar, Özbekler, Kırgızlar tarafından kutlanan geleneksel yeni yıl.

Nevruz Anlamı Ve Hakkında Bilgi

Diyarbakır da 21 Mart ta düzenlenecek nevruz kutlamaları için hazırlıklara başlandı. Etkinliklere, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande ve Yunanistan Başbakanı.

Nevruz

Davutoğlu: Nevruz u ortak bayram olarak kutlayacağız. 17 Mart 2015. Başbakan Davutoğlu, 21 Mart ta Newroz u birlikte kutlayacaklarını belirterek Bu.

Davutoğlu Nevruz'u Ortak Bayram Olarak Kutlayacağız

Şehirlerde kutlamalar için hazırlıklar başladı. Muş ta ise Nevruz ateşi günler öncesinde yakıldı. Yeşilce Mahallesi ndeki ateşin etrafında.

Muş'ta Kutlamalar Başladı Diyarbakır Nevruz'a Hazırlanıyor

Özgecan Aslan cinayeti sonrası Twitter dan yaptığı açıklamayla tepki çeken Nihat Doğan, Diyarbakır Nevruz Komitesi nden de veto yedi.

HDP'li Sırrı Sakık'a Atatürk'e hakaretten hapis cezası

POLİTİKA

3129 Gün 8 Saat 52 dk. önce yayınlandı

Arınç: PKK'nı Zergele yalanı

POLİTİKA

3200 Gün 12 Saat 55 dk. önce yayınlandı

Bülent Arınç'tan çözüm süreci açıklaması

POLİTİKA

3205 Gün 7 Saat 8 dk. önce yayınlandı

IŞİD'e kara harekatı yapılacak mı?

POLİTİKA

3209 Gün 14 Saat 8 dk. önce yayınlandı

İstanbul'da elektrik kesintisi nerede olacak?

GENEL

3268 Gün 13 Saat 45 dk. önce yayınlandı

İstanbul'da elektrik kesintisi olacak ilçeler

GENEL

3290 Gün 1 Saat 20 dk. önce yayınlandı

Sırrı Sakık'tan it sürüsü davası sonrası açıklama

POLİTİKA

3323 Gün 23 Saat 26 dk. önce yayınlandı

Hatay'da nevruz kutlaması ve nevruz pilavı

GENEL

3327 Gün 9 Saat 38 dk. önce yayınlandı

Trabzon'da trafik kazası: Konsolosluk personeli ölümden döndü

ASAYİŞ

3328 Gün 9 Saat 48 dk. önce yayınlandı

Mehmet Metiner'den ifade değiştiren İsmet Berkan'a Kabataş tepkisi

POLİTİKA

3329 Gün 9 Saat 24 dk. önce yayınlandı

1 2 3 4 5 >